Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmek, vagy csak szimpla összezavarodottság? Bővebben lent. 17/L
Figyelt kérdés
Van egy srác, akit pont egy éve ebben az időszakban ismertem meg. Kimutattuk egymás fele a vonzalmunkat, viszont ő akkor még nem igazán gondolta komolyan, így vége lett, aztán körülbelül egy hónapra rá nyáron elmondta, hogy ő szerelmes lett idő közben, először nem igazán szerettem volna elhinni, mert elég jól beszélt sok lánynak akkor. De aztán elhittem, és körülbelül egy hónapig nem mondtuk ki hogy együtt vagyunk, de úgy nézett ki a dolog, míg nyár utolsó hónapjában rá is kérdezett, természetesen akkor már bíztunk egymásban, igent mondtam, de sajnos egy nagyobb veszekedés után másnál keresett vígaszt. A veszekedés gyakorlatilag az én hibám volt, de meglehetett volna oldani másképp is, nem máshoz futni. Aztán szakítottunk, sokáig nem beszéltünk, aztán egy idő után ismét elkezdtünk beszélgetni, de már csak mint barátok. Nagyon jóba lettünk, neki idő közben barátnője lett, aminek örültem is, én is találtam valakit, akivel minden klappolt, de idő közben kiderült hogy mégsem ő a hozzám való emberke. Aztán jött egy fordulat, és egyszercsak összekerültünk a fent említett exemmel. Nem igazán vagyok büszke rá, de megcsalta velem a barátnőjét már elég sokszor. Emellett nem igazán értem, hogy most össze van zavarodva esetleg, vagy fogalmam sincs, hogy érezhet-e egyáltalán valamit irántam. Szerintetek lehetséges?2015. jún. 10. 12:38
1/2 anonim válasza:
Iszapra nem érdemes házat építeni, ha érted mire gondolok.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, értem, és jogos is.
2015. jún. 10. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!