Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetek neki?
Figyelt kérdés
Sziasztok... 15 éves lány vagyok a barátom 14, 2 hónapja vagyunk együtt és mindketten komolyan gondoljuk ezt a dolgot. Nos a barátomnak van egy baja, h nagyon nehezen fejezi ki az érzéseit, ebben sztem közrejátszik az is, h középső gyerek a családjukban, ami azzal jár h mindig v a nagyobbal v a kisebbel volt több foglalkozva. Aztmondja h megszokta h mindent elfolyt magában, de szeretné ezt kiadni magából, mert amikor velem van tud érzelmes lenni, csak aztán hirtelen visszavált abba a bunkó stílusába. És ezt szeretné levetkőzni.
A kérdésem az, h ebben hogyan segítsek? H tudnám maximálisan támogatni? Mert én próbálom, de ezen ketten kell túljutnunk! :)
Köszönöm aki elolvasta, várom a véleményeket és tapasztalatokat!
2015. júl. 24. 11:33
1/2 anonim válasza:
Egyszerű.. szervezz olyan programokat kettőtöknek ami megnyugtatja, relaxáljon, engedje el magát és ne aggódjon semmin sem, ha ezt eléri, nem fog bezárkózni, ehhez az ő akaratereje szükséges :) sportoljon, jógázzon, hasonlók és legyetek sokat együtt, persze azért nem minden másodpercben de az egy jó dolog például :) 17L
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon jó h vannak még ilyen segítőkész emberek itt... Köszönöm, megy a zöld pacsi...
2015. júl. 24. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!