Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan segíthetek a nővéremnek?

Hogyan segíthetek a nővéremnek?

Figyelt kérdés
A nővérem 23 éves és nem volt még párkapcsolata. Egyedül él, dolgozik, van kocsija szóval mindene megvan ami kell, de nem lehet kimozdítani. Nem értem mert csinos és értelmes lány. Soha nem jön el velünk sehova hiába hívjuk. Rengeteg udvarlója volt, de az összeset lekoptatta. Azt mondta, hogy hagyjam békén ő egyedül érzi jól magát. Mi lehet az oka és hogyan segíthetnék neki?
2015. júl. 12. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Fejezd be a cseszegetését. Mit nem lehet azon felfogni, hogy ő így érzi jól magát? Introvertált személyiség, nincs ezzel semmi gond, egyszerűen máshogy érzi jól magát mint te, mint egy extrovertált ember.
2015. júl. 12. 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
A nővéred nyilván értelmes ember, és ha akar magának párkapcsolatot akkor maga fogja megoldani. Hagyd békén, tartsd tiszteletben a döntését. Ne erőltesd.
2015. júl. 12. 14:48
 3/6 A kérdező kommentje:
én akkor sem hiszem el, hogy normális dolog 23 évesen egész nap otthon punnyadni...semmi társasági élete nincs
2015. júl. 12. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Hát ez meg már a te bajod...
2015. júl. 12. 15:00
 5/6 anonim ***** válasza:
78%

Miért nem fogadod el, hogy neki így a jó? Azért mert te csavarogni akarsz, vagy mindig akarsz egy hapsit, másoknak nem kell ugyanazt szeretni.

Ezzel az erővel mondhatnád azt is, hogy

"nem hiszem el, hogy van bárki is aki nem szereti a pacalt" pedig sokan utálják..

Ha a nővérednek a maga által választott élet megfelel akkor ne akard a saját önző viselkedésedet ráerőltetni. Hagyd békén.

2015. júl. 12. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Hagyd, majd eldönti mi a jó neki. Csak egy pl., én 22 éves koromig introvertált otthonülő emberke voltam, egyik napról a másikra úgy döntöttem, hogy meguntam és buliról bulira mentem, megismertem egy csomó embert, lett barátom is akivel azóta is együtt vagyok. Azelőtt meg ez nem hiányzott és nem éreztem úgy, hogy kéne kapcsolat.

A nővéred még fiatal, rengeteg ideje van, ha igényét fogja érezni hidd el, változtatni fog.

2015. júl. 12. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!