Hogyan segíthetek a nővéremnek?
Miért nem fogadod el, hogy neki így a jó? Azért mert te csavarogni akarsz, vagy mindig akarsz egy hapsit, másoknak nem kell ugyanazt szeretni.
Ezzel az erővel mondhatnád azt is, hogy
"nem hiszem el, hogy van bárki is aki nem szereti a pacalt" pedig sokan utálják..
Ha a nővérednek a maga által választott élet megfelel akkor ne akard a saját önző viselkedésedet ráerőltetni. Hagyd békén.
Hagyd, majd eldönti mi a jó neki. Csak egy pl., én 22 éves koromig introvertált otthonülő emberke voltam, egyik napról a másikra úgy döntöttem, hogy meguntam és buliról bulira mentem, megismertem egy csomó embert, lett barátom is akivel azóta is együtt vagyok. Azelőtt meg ez nem hiányzott és nem éreztem úgy, hogy kéne kapcsolat.
A nővéred még fiatal, rengeteg ideje van, ha igényét fogja érezni hidd el, változtatni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!