Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti nektek mennyire megy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nektek mennyire megy a távkapcsolat mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
2017. jan. 8. 21:16
 1/7 anonim válasza:
Nagyon jól :D
2017. jan. 8. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha lába nő, akkor elmegy. Szerintem hülyeség az egész ahogy van, kapcsoaltot tévolról nem lehet ápolni, max ha az illető csak a barátunk.
2017. jan. 8. 21:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Eleinte jól ment. Aztán egyre kevesebbet találkoztunk. Aztán szakítás után derült csak ki, hogy több emberrel is megcsalt elég sokszor...

De minden kapcsolat más!

2017. jan. 8. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi barátommal több mint két és fél éve együtt vagyunk és hét hónapja költöztek el innen 100-re úgyhogy mi most a suli miatt is meg szüleink miatt is csak havonta egyszer egy-két napra tudunk találkozni és meglepően jól megy minden. Nagyon boldogok vagyunk együtt és így még jobban örülünk egymásnak mikor találkozunk hiszen elég sokat kell várnunk rá. Teljesen megbízunk egymásban és mindent megosztunk egymással. Jobbat nem is kívánhatnék :) és ha kijárja az iskolát visszaköltözik hozzám :)
2017. jan. 8. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Lassan 2 éve távkapcsolatban vagyunk a barátommal a kezdetektől fogva. 200km van köztünk, havi egyszer tudunk találkozni. Nehéz, hiányzik, de meg lehet szokni. Sokféleképpen lehet így is színessé tenni a kapcsolatot, simán lehet közös programokat szervezni, mikor távol vagyunk egymástól, csak kreatívnak kell lenni. :)

Van egy közös célunk, ami összetart minket, remélhetőleg másfél év múlva megszűnik a távolság, addig pedig mindketten aktívan készülünk a közös jövőre. :)

17/L

2017. jan. 8. 21:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem ment.
2017. jan. 8. 22:46
 7/7 anonim válasza:

nagyon jól megy, 168 km van közöttünk, de minden hétvégén együtt vagyunk péntektől vasárnapig/hétfő reggelig,most az ünnepek alatt 2 hetet folyamatosan együtt voltunk, egész nap beszélünk facebookon + ott a skype. Lassan fél éve, hogy együtt vagyunk, az előző kapcsolatom utolsó 10 hónapja is távkapcsolat volt, a srác szintén Pestre ment (ő tanulni, a jelenlegi ott dolgozik), csak akkor én még otthon voltam,nem egyetemen. De a mostani barátom is eredetileg odavalósi,ahova én.

19/L és 25/F

2017. jan. 11. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!