Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nektek mennyire megy a távkapcsolat mit gondoltok róla?
Eleinte jól ment. Aztán egyre kevesebbet találkoztunk. Aztán szakítás után derült csak ki, hogy több emberrel is megcsalt elég sokszor...
De minden kapcsolat más!
Lassan 2 éve távkapcsolatban vagyunk a barátommal a kezdetektől fogva. 200km van köztünk, havi egyszer tudunk találkozni. Nehéz, hiányzik, de meg lehet szokni. Sokféleképpen lehet így is színessé tenni a kapcsolatot, simán lehet közös programokat szervezni, mikor távol vagyunk egymástól, csak kreatívnak kell lenni. :)
Van egy közös célunk, ami összetart minket, remélhetőleg másfél év múlva megszűnik a távolság, addig pedig mindketten aktívan készülünk a közös jövőre. :)
17/L
nagyon jól megy, 168 km van közöttünk, de minden hétvégén együtt vagyunk péntektől vasárnapig/hétfő reggelig,most az ünnepek alatt 2 hetet folyamatosan együtt voltunk, egész nap beszélünk facebookon + ott a skype. Lassan fél éve, hogy együtt vagyunk, az előző kapcsolatom utolsó 10 hónapja is távkapcsolat volt, a srác szintén Pestre ment (ő tanulni, a jelenlegi ott dolgozik), csak akkor én még otthon voltam,nem egyetemen. De a mostani barátom is eredetileg odavalósi,ahova én.
19/L és 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!