Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes szerelem, távkapcsolat. Van jövője?
A parommal minket is kb 170 km valaszt el egymastol. Itt ismerkedtunk meg gyakorin. Sokat beszelgettunk es mar az eleje ota kedveltuk egymast, csak szegenykem nem merte bevallani :D ezert en kerdeztem meg, hogy osszejonne e velem. En vagyok a lany. Ra 3 honapra talalkoztunk. Azota mar megjobban imadjuk egymast <3 hetvegente talalkozunk, ahogy tudunk es ahogy a penztarcank engedi. Volt, hogy penteken suli utan felultem a vonatra es mentem hozza. O ott vart az allomason. Vasarnap delutan jottem haza. Nyaron kivett egy het szabit es akkoris egyutt voltunk vagy en mentem hozza 1 hetre. Nehez es sokszor lesznek nehez pillanatok, amikor nagyon hianyzik a masik, de ha komolyan gondoljatok, akkor megeri. Minden bap beszelunk facebookon vagy telefonon felhiv. Napi rutin este a messenger video hivas alvas elott.
Talalkozzatok es eldol, hogy mi lesz. Ha komolyan gondoljatok, vagjatok bele :)
Januarban leszunk 1 evesek :)
Én is távkapcsolatba vagyok benne és szerintem tökéletes eddig csak szombaton tudunk találkozni néha vasárnap is...sajnos fiatal vagyok ahoz hogy anya ezt megértené és nem tud itt aludni...és ő igyekszik minden hétvégén elutazni persze hétközben nagyon hianyzunk egymásnak(innen is latszik hogy nagyon szeretjük egymast) szóval hajrá szerintem vágj bele.Főleg ha bejön a srác személyisége és pedig nem csak azért jössz vele össze mert hogy helyes.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!