Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Netes szerelem, távkapcsolat....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes szerelem, távkapcsolat. Van jövője?

Figyelt kérdés
Világ életemben szkeptikus voltam a netes kapcsolatokkal, de láss csodát nemrég megismertem a neten egy srácot. Nagyon helyes és borzasztóan kedves, intelligens. Minden nap órákat beszélünk. Már beszéltük, hogy találkozunk, viszont a probléma, hogy több mint 100 km-re lakunk egymástól és ha össze is jönne (amit valószínű személyes találkozó után dől el) legfeljebb hétvégente tudnánk találkozni, hiszen máshol élünk és tanulunk. Te mit tennél? Lehet jövője?

2016. dec. 20. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet, én belevágnék.

18F

2016. dec. 20. 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha az első találkozás után is ugyanúgy tetszik a srác, szerintem egy próbát meg ér :) sokan kezdték így a kapcsolatukat és ma már együtt élnek, persze vannak olyanok is akiknek nem ment. Amíg nem próbálod nem fogod tudni melyikhez tartozol :)
2016. dec. 20. 21:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Nagyon kíváncsi leszek mi lesz élőben a benyomásom na és az övé
2016. dec. 20. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:

A parommal minket is kb 170 km valaszt el egymastol. Itt ismerkedtunk meg gyakorin. Sokat beszelgettunk es mar az eleje ota kedveltuk egymast, csak szegenykem nem merte bevallani :D ezert en kerdeztem meg, hogy osszejonne e velem. En vagyok a lany. Ra 3 honapra talalkoztunk. Azota mar megjobban imadjuk egymast <3 hetvegente talalkozunk, ahogy tudunk es ahogy a penztarcank engedi. Volt, hogy penteken suli utan felultem a vonatra es mentem hozza. O ott vart az allomason. Vasarnap delutan jottem haza. Nyaron kivett egy het szabit es akkoris egyutt voltunk vagy en mentem hozza 1 hetre. Nehez es sokszor lesznek nehez pillanatok, amikor nagyon hianyzik a masik, de ha komolyan gondoljatok, akkor megeri. Minden bap beszelunk facebookon vagy telefonon felhiv. Napi rutin este a messenger video hivas alvas elott.

Talalkozzatok es eldol, hogy mi lesz. Ha komolyan gondoljatok, vagjatok bele :)

Januarban leszunk 1 evesek :)

2016. dec. 20. 22:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ugyanebben a helyzetben vagyok. Egy évvel ezelőtt ismertem meg neten egy fiút. Már a kezdetektől fogva látam benne valami különlegeset és minden nap beszéltünk, volt hogy telefonon is. Mi kb. 220 km-re lakunk egymástól, ezért a találkozóra még csak egy hónapja került sor. Én jobban éreztem vele magam, mint eddig bárkivel életemben. Ő a lelkitársam is és szerelmes vagyok belé. Meggyőzödésem, hogy a távolság nem szakíthat el minket egymástól. Bevallom nehéz lesz, esetenként 2-3 hónapot várni, hogy újra láthassam, de kibírom mert nagyon szeretem őt. Én azt mondom mindenképpen próbáljátok meg, aztán majd eldől, hogy lesz-e folytatás vagy nem. :) 16/L
2016. dec. 20. 23:48
 6/6 anonim válasza:

Én is távkapcsolatba vagyok benne és szerintem tökéletes eddig csak szombaton tudunk találkozni néha vasárnap is...sajnos fiatal vagyok ahoz hogy anya ezt megértené és nem tud itt aludni...és ő igyekszik minden hétvégén elutazni persze hétközben nagyon hianyzunk egymásnak(innen is latszik hogy nagyon szeretjük egymast) szóval hajrá szerintem vágj bele.Főleg ha bejön a srác személyisége és pedig nem csak azért jössz vele össze mert hogy helyes.

15/L

2016. dec. 21. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!