Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret még vajon?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akivel 5 hónapja vagyok együtt és az elején minden okés volt de egy jó hónapja olyan semleges vagyok a számára tehát nem érdeklödik felőlem nagyon keveset mond magáról, hogy mi történt vele meg ilyenek szinte minden szót úgy kell kihúznom belőle, folyton kritizál mindenért amikor meg meg csinálom amit kér akkor meg azzal jön, hogy legyek önmagam. De amikor személyesen találkozunk mert többnyire fbn beszélgetünk mivel távkapcsolatban vagyunk még kb 5 hónapot (Pécs-Nagykanizsa) akkor minden rendben van legalábbis akkor velem foglalkozik és, ha rákérdezek mi a baj akkor azt mondja, hogy semmi vagy azt, hogy féltékeny vagyok mivel régen én randizgattam ezzel a lányal már és amikor komolyabbak lettek volna a dolgok akkor ki derült hogy egy másik srácal is randizott és akkor egy időre nem beszéltünk aztán újra jóba lettünk de van két csávó akikkel levelezik napi szinten ami nem lenne baj mert nyílván én is beszélek lányokkal de folyton őket emlegeti, hogy ez ilyen jó meg olyan jó rólam meg semmi és ők közelebb laknak hozzá mint én. Szóval ki mit gondol?2017. jan. 6. 23:33
1/6 Chopen válasza:
Szerintem inkább hagyd az egészet, a távkapcsolatnak amúgy sincs túl sok értelme.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát igazából ezt az 5hónapot amire végez a sulival ezt kéne csak mert beszélgettük azt, hogy fel költözik hozzám Kanizsára, ha végzet a sulijával csak, ha már most nehezen megy akkor mi lesz később vagy taláncsak azért megy így mert nem vagyunk eleget együtt?
2017. jan. 6. 23:41
4/6 anonim válasza:
Mondd el neki amit ide most leírtál. Kérdezd meg változott-e valami, hogy most így viselkedik veled...
5/6 A kérdező kommentje:
Igazából kérdeztem már tőle de egyből azt vágja rá, hogy féltékeny vagyok és nem bízom benne tehát ilyen kitérő válaszokat ad a kérdéseimre
2017. jan. 7. 08:39
6/6 anonim válasza:
Na mi a helyzet. mesélj!!!
én is hasonló cipőben járok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!