Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vajon szeret? Mit tudnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szeret? Mit tudnék tenni hogy szerelmes legyen belém?

Figyelt kérdés
Csütörtökön leszünk eggyütt két hete párommal két év barátság után jöttünk össze, eddig egyszer mondta hogy szeret de akkor is elötte én mondtam neki és csak utána rá kb 10 percre mondta Ő is. Azóta nem mondta pedig volt hogy elköszönésnél mondtam hogy szeretlek de semmit nem reagált rá, aggódnom kéne? Meg nem is beszélünk ilyenekről eddig minden kapcsolatomban úgy köszöntünk el egymástól hogy "szia szeretlek" vele nem és félek egy kicsit azt érzem hogy Ő nem szerelmes de nem is mondja meg semmi azt viszont igen hogy kedvel.....mit tegyek? Túlreagálom?? Nagyon szeretem és nem szeretném elveszíteni. :(

2016. jan. 12. 18:41
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és 17L Ő pedig 19F
2016. jan. 12. 18:42
 2/10 anonim válasza:
Nem kell egyből aggodalmaskodni. Nem mindig 2 perc alatt szeretnek egymásba az emberek. Valaki "első látásra", valaki csak 1-2 hónap járás után. Van ilyen. Biztos nem szánalomból jött veled össze, tehát érez valamit. Akkor aggódj, ha ugyan ez a szitu 2 hónap múlva is. Akkor beszélj vele mért van ez, ha nincs rá magyarázat, komolytalan a srác.
2016. jan. 12. 18:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm. Csak azt nem értem még hogy mondta (még nem voltunk együtt hogy Ő már x ideje nem beszél lányokkal mert nem érdekli Őt más lány) ennek ellenére most hogy együtt vagyunk rajtam kívül még beszél vagy 2 lánnyal.
2016. jan. 12. 18:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Pedig de! Aggódhatsz kicsit, nem úgy van azért a helyzet, ahogy azt az első válaszoló mondta. Ez azért így nem feltétlen normális, ennek úgy kéne lennie, hogy túl nyálas az egész és később kezd lankadni, amivel nincsen baj, ugyanúgy szeret, csak már így mutatja ki. Ha már így kezdi az egészet, akkor az rég rossz. Ráadásul mondta, hogy kedvel. Ezzel mindent elmondott... és semmi pozitívat nem jelent.
2016. jan. 12. 19:16
 5/10 anonim ***** válasza:

"most hogy együtt vagyunk rajtam kívül még beszél vagy 2 lánnyal" BORZASZTOOOOO! Talán még az idöjárásrol is?

"eddig minden kapcsolatomban úgy köszöntünk el egymástól hogy "szia szeretlek"" Nem tartja be a te játészabályaidat?

2016. jan. 12. 19:19
 6/10 anonim ***** válasza:

Eddig minden kapcsolatodban mondták...akkor miért nem vagy egyikkel sem már????????

Nem tudsz semmit tenni. Vagy szeret vagy nem. Ne legyél más mint eddig, és őt se akard megváltoztatni mert akkor nem szeretitek egymást.

2016. jan. 12. 19:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Milyen játékszabályokat??? Nem szeretném megváltoztattni csak furcsállom...nem kicsit. :(
2016. jan. 12. 19:25
 8/10 anonim válasza:
100%

Első vagyok.

2 hét után még egészséges, nem kell vészmadárkodni, viszont 2 lánnyal beszél... Kellemetlen vagy, ne haragudj. Ennyire féltékeny vagy? Nem járhat csukott szemmel, ne legyél ennyire féltékeny, nagyon nem egészséges! Ha meg nem tudsz nem az lenni, hagyd. Annyit nem ér, hogy beleőrülj a kapcsolatba. A lányokat meg hagyd, de járj nyitott szemmel. A nőnél nincs undorítóbb (nő vagyok), eddig életembe 2x volt valamilyen dolgom barátnős pasikkal. Egyiknél tudtam, másiknál nem. Ahol nem tudtam ott furdalásom volt, nem érdemelte a lány, a mostaninál tudom, hogy van, de a lány....hagyjuk én tudom, tehát nem sírom tele a párnám. Szóval vigyázz a nőkkel, rafináltak, de paranoiás se legyél!

2016. jan. 12. 19:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Rendben.
2016. jan. 12. 19:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem hogyha mondod neki, hogy szeret, akkor reagálnia kéne rá. Nekem ez így nem tetszik, szerintem ő vagy nem szeret, vagy nem úgy, mint te őt, vagy még ő se tudja talán, hogy mit akar, de ha együtt van valakivel, és mondja a valaki, hogy szeretlek, akkor szerintem neki is vissza kéne mondania, hogyha komolyan gondolná. Mert amúgy eszembe jutott még egy ilyen, hogy "Mondd csak, Géza, szeretsz még engem? Csak mert sosem mondod." "Egyszer már megmondtam, hogy igen, majd ha változás lesz, szólok." Hát szerintem szóval az a lényeg, hogy mondania kéne, viszonozni, amikor te mondod, vagy valahogy máshogy esetleg puszival reagálni rá, mondjuk ha pl ültök egymást átkarolva kanapén, akkor megpuszilna jól, vagy még jobban, szorosabban odabújna hozzád, vagy valahogy valamilyen formában ilyenkor neki is ki kéne fejezni, mert ez így viszonzatlannak tűnik számomra. Mert mondania kéne így, ha ő részéről is jártok, hogy szeret, mégha úgy is ment bele ebbe a kapcsolatba, hogy csak barátilag szeret, akkor is mondania kéne. Szóval szerintem lehet, hogy nem is szeret. Nem tudom pl hogyan viselkedik veled, hogy látod-e rajta csak annyit akár, hogy egyáltalán szeret, mégha csak nem is néz rád szerelmesen, legalább annyit látsz-e rajta. Mert ez így nekem viszonzatlannak és üresnek tűnik. És lehet, hogy egy dologra hajt pl. Nekem nem úgy tűnik a leírásodból, hogy az ő részéről is lennének érzelmek. Szóval lehet, hogy csak ki akar most használni, hogy tudja ,hogy szereted őt, vagy pedig játszik veled, vagy esetleg nem is tudja, hogy most épp teszerinted jártok, vagy pedig tudja, de nem törődik vele. Ja és létezhetnek még variációk, lehetnek más dolgok is talán, de nemigazán gondolnám a ti járásotokat párkapcsolatnak.
2016. jan. 12. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!