Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon szeret? Mit tudnék tenni hogy szerelmes legyen belém?
"most hogy együtt vagyunk rajtam kívül még beszél vagy 2 lánnyal" BORZASZTOOOOO! Talán még az idöjárásrol is?
"eddig minden kapcsolatomban úgy köszöntünk el egymástól hogy "szia szeretlek"" Nem tartja be a te játészabályaidat?
Eddig minden kapcsolatodban mondták...akkor miért nem vagy egyikkel sem már????????
Nem tudsz semmit tenni. Vagy szeret vagy nem. Ne legyél más mint eddig, és őt se akard megváltoztatni mert akkor nem szeretitek egymást.
Első vagyok.
2 hét után még egészséges, nem kell vészmadárkodni, viszont 2 lánnyal beszél... Kellemetlen vagy, ne haragudj. Ennyire féltékeny vagy? Nem járhat csukott szemmel, ne legyél ennyire féltékeny, nagyon nem egészséges! Ha meg nem tudsz nem az lenni, hagyd. Annyit nem ér, hogy beleőrülj a kapcsolatba. A lányokat meg hagyd, de járj nyitott szemmel. A nőnél nincs undorítóbb (nő vagyok), eddig életembe 2x volt valamilyen dolgom barátnős pasikkal. Egyiknél tudtam, másiknál nem. Ahol nem tudtam ott furdalásom volt, nem érdemelte a lány, a mostaninál tudom, hogy van, de a lány....hagyjuk én tudom, tehát nem sírom tele a párnám. Szóval vigyázz a nőkkel, rafináltak, de paranoiás se legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!