Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ha egy olyan fiúba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalika00 kérdése:

Mit tegyek ha egy olyan fiúba vagykk szerelmes aki sokkal alacsonyabb nálam?

Figyelt kérdés
2015. dec. 27. 22:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ne légy felszínes ! a szerelmet nem centiben mérik
2015. dec. 27. 22:20
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
Írok privátban.. :)
2015. dec. 27. 22:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne érdekeljen a magassága, hiszen úgysem ezért szereted őt!
2015. dec. 27. 23:09
 4/11 Toryy válasza:
100%
Nézd meg a lovely complexet
2015. dec. 28. 03:02
 5/11 Stark2000 ***** válasza:
100%
Lovely Complex tényleg jó példa ilyenre. Őt lehet, hogy zavarná amúgy, én pl. nem szeretném, hogy a barátnőm magasabb legyen. Amúgy emberre válogatja, de próbacsereszenye! :)
2015. dec. 28. 18:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem a méret a lényeg!
2015. dec. 28. 19:44
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem is alacsonyabb volt az exem. Engem nem zavart, őt igen. Meg-megjegyezte, hogy milyen gáz, már egy bakancsban is 3-mal plusz több vagyok, stb.

Egyértelműen kisebbségi érzése volt, pedig soha nem kommunikáltam felé, hogy baj lenne, sőt, büszkén vonultam végig vele, mert remek srác volt.

De egy idő után már nem tudott nőként nézni rám emiatt...

2015. dec. 29. 06:49
 8/11 Fusera válasza:
Amíg szerelmes vagy, addig élvezd az érzést, ne foglalkozz ezzel a kérdéssel. Ha tartós kapcsolatban maradsz vele, beszéld KI vele, hogy ez téged zavar és mi az ő véleménye. A páromat ez sosem zavarta, hogy magasabb, én viszont nagyon büszke ( és kivételes) vagyok emiatt. Ha viszont úgy érzed, mások előtt szégyelled őt, akkor neked nem igazán felel meg partnernek, akkor csak pillanatnyi játék csupán.
2015. dec. 31. 07:51
 9/11 TurkeyDave válasza:
Szeresd, kit érdekel a magasságkülönbség? :) Aranyosabbak akik kicsit alacsonyabbak szerintem. Amúgy nincs azzal semmi ha a lány a magasabb. Nekem mondjuk tetszik. Esetleg ha ez zavarná őt ne vegyél fel olyan 10 centis magassarkúkat ha vele vagy.
2016. jan. 1. 00:25
 10/11 anonim ***** válasza:
51%
BÚÉK!
2016. jan. 1. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!