Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vajon idő kell neki, vagy már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon idő kell neki, vagy már nem szeret?

Figyelt kérdés
Sziasztok. a lényegre is térnék. A barátnőmről lenne szó, pár napja érkezett meg nyaralásából és nagyon megváltozott, ezalatt azt értem, hogy nem úgy viselkedik már velem ahogy eddig. Régen mindig odabújt hozzám megölelt stb. Aztán mostanában szinte amikor adni akarok neki egy csókot mindig csak elhajol, alig ölelhetem meg. Aztán tegnap kérdeztem tőle, hogy akarja-e folytatni a vagy sem, pár perc után jött a válasz, hogy nem akarja folytatni, a barátnői és az én barátaim rögtön arra törekedtek, hogy újra összehozzanak minket, ami a mai napon sikerült is. Megkérdeztem tőle, hogy szeret, azt mondta, hogy nem tudja. Pedig 1 hónapja még teljes mértékben odavolt értem. Szerintetek mit tegyek, részletes válaszokat kérek!
2015. aug. 28. 15:09
 1/3 anonim ***** válasza:

tedd fel neki a nagy kérdést és készülj fel mindenre:

"mi történt a nyaralás alatt?"

lehet megcsalt...

22F

2015. aug. 28. 15:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem hiszem. Nyaralás alatt a barátnőjénél volt, ahol őszintén szólva teljesen más a világ... Nehéz ezt elmagyarázni, lényegében abban a családban mindig megy a vita és a hazugság. A barátnőm valamilyen szinte eltanulta ezt tőlük, lehet ez az oka.
2015. aug. 28. 15:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalat: mikor a párom (18) elmegy kávézni egy barátnőjével, vagy akár csak ott alszik nála, teljesen másképp viselkedik mikor újra találkozunk. Tudni kell hogy az iskolájában elég sok az olyan lány, ami manapság jellemző (buli, cigi, össze-vissza szex), így sajnos ezt látja/hallja.

Ugyan bevallani sosem fogják, de olyan könnyen befolyásolhatók, hogy felejtsd el! Ha nem is a szó szoros értelmében.

Gondolj bele: Mit lát? Lányok, akik kötetlenül élnek, jól érzik magukat, nincsenek kötöttségek, lehet bulizni, random életet élni, ő meg elkötelezte magát, korlátolt.

Persze ha megkérdezed hogy mit gondolok az ilyenről azt a választ mondja amit hallani szeretnél, de őszintén: egy bizonyos idő után ki nem vágyik kötöttségek nélküli fiatal életre?

Tehát nálunk is gyakoriak ezek a kirohanások, hogy elhagy, de nem mondja el mi a baj, játszik hogy nem tudja szeret-e. Tök jó a másikkal szórakozni és látni ahogy szenved mert szeret. Kis ideig belementem ezekbe, könyörögtem neki, folytatta.

Majd meguntam és mondtam, hogy rendben. Átvittem az összes cuccát, elhoztam az enyém és minden érzelem nélkül eljöttem. Nem azért mert nem szeretem, csak ha máshogy nem, észhez kell téríteni. Be kell lássa hogy vannak fontos emberek az életében, akiktől pillanat alatt ellökheti magát. Sajnos ez csak így működik, ha mondod neki kb az lesz a reakció, mint mikor a szüleid nyomták a süket dumát és vártad, hogy vége legyen.

Legyél férfi, ne szórakozzanak veled, ellenben legyél korrekt és Te se szórakozz a másikkal. Tartsd tiszteletben amit mondd a Párod, ezért szereted, ezért más számodra mint a többi lány. Ha más nem, legalább mutasd meg hogyan kéne viselkedni egy kapcsolatban.

19/F

2015. aug. 28. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!