Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg szeret vagy csak játszik?
Van egy fiú akiért bármit megtettem volna, viszont ő csak játszadozott az érzéseimmel. Nemrég délután a suliban Dórival (a legjobb barátnőmmel) sétáltunk a folyosón, és 'na kit látnak szemeim?'.A fiút akit régen szerettem.
Megállított és félrehúzott, azt mondta szeret aztán váratlanul megcsókolt.
(Ez volt életem első csókja). És aztán elment.
És most kínosan érzem magam ha a közelében vagyok.
Segítsetek légyszi !!!
Legegyszerűbb lenne, ha elhívnád valahova. Leülnétek egymással szemben. Megkérnéd nézzen a szemedbe és válaszoljon egyetlen kérdésedre:
"Mit szeretsz bennem?"
A fent leírt módon feltett kérdésre adott válaszából simán meg fogod tudni, hogy komolyan gondolta-e vagy csak játszott veled ismét.
Ha tényleg szeret a szemedbe nézve, nem kell majd gondolkodjon a válaszon.
Ha nem néz a szemedbe, és gondolkodnia kell rajta, vagy kitérő választ ad, akkor gondolom elég egyértelmű, hogy csak hülyíteni akart megint.
Egyébként pedig félsz vagy nem félsz. Ha meg akarod tudni mit akar tőled, muszáj vagy valahogy reagálni.
Bár az tény, hogy ha nem jól sül el a dolog akkor az első csók kicsit más megvilágításba kerül, de vigasztaljon a tudat, nem te jártál egyedül így már a történelem folyamán. Mindig a legegyszerűbb dolgok a leghatásosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!