Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret-e vajon?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit megismertem. Hamar bele is szerettem. Megigértem neki hogy küzdeni fogok érte. De ez mit jelent neki? Szerintem tetszek neki. De mostanában nincs fent facebook-on és mikor a tesóját kérdem mindig azt mondja dolga van. Már egy ideje nem beszéltünk. Úgy éreztem szeret mert azt mondta hogy velem a legjobb beszélgetni és hasonlókat. Mostanában nem tudok vele beszélni. Mert a családja azt mondja dolga van. Szerintem kitalálják. Megigértette velem hogy küzdeni fogok érte. De vajon erre gondolt. Úgy érzem tiltják tőlem.2015. júl. 16. 16:44
1/2 anonim válasza:
Nos a csaladdja ha nem szeret az egattavilagon soha nem lesz semmi velem is ez volt en 1evig kuzdotem a szulei ellen nem fog menno hagy sztem.
2/2 anonim válasza:
dehogy hagyd, ha fontos akkor tényleg harcolj érte, kérdezd a barátjait ne a családját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!