Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Távolság miatt kapcsolati...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távolság miatt kapcsolati gondjaim lesznek?

Figyelt kérdés
Szisztok, 19 éves vagyok, barátnőm 16, de messze vagyunk egymástól. Más településen lakunk, amit tetéz az is, hogy kollégisták vagyunk, szintén más településen. Csak hétvégén tudnánk találkozni,de nekem az utazás a közös találkozóhelyre másfél óra, neki 20 perc, és maximum néhány órát tudnánk eltölteni egymással. Attól tartok, hogy ez a kapcsolat már a kezdetektől halálra volt ítélve, de azért szeretném a tanácsotokat kérni. Köszönöm.

2017. jan. 6. 02:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez így valóban értelmetlen.
2017. jan. 6. 03:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is próbálkoztam már messzebb lakó lánnyal ismerkedni, és kapcsolatot kialakítani, de nem ment.

A távkapcsolatnak sok értelme nincs. Egy darabig megy, amíg még friss a dolog, de aztán úgyis jönnek majd a gondok, amit nehéz leküzdeni.

2017. jan. 6. 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem túl szerencsés a helyzet. Hogy a távkapcsolat mennyire működik, teljesen emberfüggő. Sokan írták más kérdéshez is, hogy nekik nem ment, nem is kapcsolat, csak szenvedés az egész. De ha tényleg igazi a szerelem, működni fog.

A pár mindkét felének bele kell adnia mindent, akár egy normális kapcsolatnál is többet. Ki kell tartani, hűségesnek kell maradni, amikor csak lehet, valamilyen módon kommunikálni egymással. Másfél óra utazás annyira nem sok, és az a pár óra is valamennyi. Hétvégente ha találkoztok pár órára, már sokkal szerencsésebbek vagytok más távkapcsolatban élő pároknál.

Én személy szerint havi egyszer látom a barátomat pár órára, mégis tökéletesen megvagyunk, már 2 éve.

Fontos az is, hogy pár éven belül közelebb kerülhessetek egymáshoz, mert az tényleg nem kellemes, ha kilátástalan a jövőtök.

Ellenben, ha úgy gondolod, halálra van ítélve, akkor most hagyjátok abba, hogy ne fájjon nagyon.

17/L

2017. jan. 6. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem eddig csak távkapcsolataim voltak ! Az egyik ilyen kapcsolatom 6 évig tartott! Csak 2 hetente tudtunk találkozni hétvégén! Ha 2 ember szereti egymást akkor a távolság nem lehet akadály! :)
2017. jan. 6. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Hoho xdd De örülnék, ha láthatnám a páromat hetente egyszer is, igazán boldog lennék. Ha csak egy órára is. Egy éve tart a távkapcsolatunk, és kétszer találkoztunk, először egy hetet, aztán 3 napot volt nálam. 12 órát utazott értem vonattal. El van ítélve? Ha szeretsz valakit, nincs semmi elveszve :)
2017. jan. 7. 10:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez nem olyan sok. En a baratomat gimibe ismertem meg, osztalytarsak voltunk. Aztan jott az egyetem. Mindketten pestiek vagyunk megis masfel orara lakunk egymastol, en kolis vagyok, de mindenhetvegen hazajovok es hol nala vagyunk hol nalam :) persze az elejen nehez, de biztos meg fogjatok tudni oldani! Heti egy tali már tök jó! Sosem tudhatod hová sodor az élet... kár lenne emiatt szakitanod vele még, mert lehet, örökké bánni fogod!
2017. jan. 7. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!