Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távolság miatt kapcsolati gondjaim lesznek?
Én is próbálkoztam már messzebb lakó lánnyal ismerkedni, és kapcsolatot kialakítani, de nem ment.
A távkapcsolatnak sok értelme nincs. Egy darabig megy, amíg még friss a dolog, de aztán úgyis jönnek majd a gondok, amit nehéz leküzdeni.
Nem túl szerencsés a helyzet. Hogy a távkapcsolat mennyire működik, teljesen emberfüggő. Sokan írták más kérdéshez is, hogy nekik nem ment, nem is kapcsolat, csak szenvedés az egész. De ha tényleg igazi a szerelem, működni fog.
A pár mindkét felének bele kell adnia mindent, akár egy normális kapcsolatnál is többet. Ki kell tartani, hűségesnek kell maradni, amikor csak lehet, valamilyen módon kommunikálni egymással. Másfél óra utazás annyira nem sok, és az a pár óra is valamennyi. Hétvégente ha találkoztok pár órára, már sokkal szerencsésebbek vagytok más távkapcsolatban élő pároknál.
Én személy szerint havi egyszer látom a barátomat pár órára, mégis tökéletesen megvagyunk, már 2 éve.
Fontos az is, hogy pár éven belül közelebb kerülhessetek egymáshoz, mert az tényleg nem kellemes, ha kilátástalan a jövőtök.
Ellenben, ha úgy gondolod, halálra van ítélve, akkor most hagyjátok abba, hogy ne fájjon nagyon.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!