Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Évismétlési és kapcsolati...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évismétlési és kapcsolati szorongás? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tavaly nagyon rosszul alakultak a dolgok.--->családi állapot, egy nagyon jó barátság megromlása legyengített és másfél hónapos suli kihagyás (betegeskedés miatt) után kénytelen voltam évet ismételni gimiben.

Borzalmasan is érzem magam mert nem vagyok rossz tanuló valójában és nagyon megalázónak éreztem.

Szerintetek ez nagyon akadályozna abban, hogy valakivel mélyebb kapcsolatot összehozzak? Lenne előítéletetek? (mármint azért mert évetismételt vagyok csak, hogy mindenki értse.)

Amúgy jelenleg 3 nyelvet tanulok az oroszt csak olvasni tudom, aktívan sportolok és a jövőmre is gondolok, de valahogy ez a kérdés eléggé kétségbeejtő számomra.

Köszönöm a válaszokat! Mennek majd a zöldek.

19f

2016. dec. 20. 16:43
 1/2 October15 ***** válasza:
100%

Dude én anno passzoltam a 4. év 2. félévét mert nem tudtam, hogy milyen szakra akarok menni..:D Mondjuk fura mód emiatt végül össze kerültem régi ált. sulis ismerősökkel a 4. évre. :D

Minden esetre nem, senki le se foglya szrni, hogy évet ismételsz. Az más kérdés, hogy 3 éve együtt van a csoport úgyhogy élből hátránnyal indulsz de távolról sem megoldhatatlan a dolog. + Egy év és egyetem szóval egy egészen hangyányit indokolatlan a para arról nem is beszélve, hogy tudtommal december közepe van úgyhogy ezzel a kérdéssel egy "picit" mintha elkéstél volna. :D

24F

2016. dec. 20. 16:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én matekból buktam tizedikben. Kb. 1 hónapig volt fura, de ott is csak a másik osztály miatt.

És most jó sok évvel utána érettségivel, lassan 2 szakmával és egy diplomával a hátam mögött már csak röhögök rajta.

2016. dec. 20. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!