Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig lefagyok mikor a barátommal vagyok, hogyan lehetne ezt orvosolni?
Lassan 3 hónapja hogy együtt vagyunk a barátommal ,még az első másfél hónapban minden rendben volt ,be nem állt a szám ,egyfolytában beszélgettünk ,szinte bármiről ami épp szóba jött.Mostanság meg szinte alig van időnk találkozni ,amikor meg találkozásra kerül sor, mindig lefagyok ,görcsbe áll a gyomrom,semmisem jut az eszembe ,állandóan rosszul vagyok ,szédülök ,és roppant hallgatag vagyok,,fogalmam sincs hogy miért...pedig én annyi mindenről beszélnék vele ,mesélnék neki ..de nem megy ..Akárhányszor mikor belegondolok hogy ő mennyi idős ,és én mennyi vagyok .egyszerűen lefagyok ,pedig meg sem látszik a korkülönbség,de tudat alatt mégis csak zavar ,úgy látszik..Hogyan lehetne ezt orvosolni?
Megint úgy szeretnék viselkedni,beszélni vele ,mit akkor ..vagy ez mindig is így fog maradni?..
Eloszor is
Hany evesek vagytok?
Masodszor is
Ne gondolj a korkulonbsegre, mert attol hogy egy fiu idosebb nem feltetlenul erettebb is. Gondolj bele hogy egykoruak vagytok ha ez segit, es mintha egy baratnoddel beszelgetnel. Akkor csak megnyugszol kicsit es konnyebb lesz a dolog. Sok szerencset :)
Lehet h ezért fagysz be? Mert lekezelően bánik veled?
Egyébként 15 vs 19 határeset, nem feltétlen baj, de tényleg necces. Bár inkább azt gondold végig, szerintem, hogy hogyan bánik veled.
Meg eleve: minek kell mereven mindig ugyanazon ember pártját fogni?? Attól még h érzelmileg közel áll hozzám valaki, el tudom választani a viselkedésemet ettől, tehát ha nem értek vele egyet adott helyzetben, akkor adott esetben akár vitázom vele, és ha azt látom, h egy kívülálló személynek van igaza és nem a szerettemnek, akkor a kívülállónak adok igazat.
Sose értettem, minek ez a primitív falkaszellem, hogy az igazságra nem tekintettel mindig pártját fogni ugyanazon személynek, ha igazságos, ha nem... Aki ilyen túlzó szinten az érdekeltségeinek él, hogy rendszeresen másodrangú neki az igazság, az érdekeltsége miatt, az nem fejlődik se lelkileg, se erkölcsileg.
Nem azért vagyunk a Földön, h egy helyben topogjunk, hanem hogy fejlődjünk, megvalósítsuk magunkat, az arra érdemesen segítsünk, és átéljünk élményeket.
Bocs a kis kitérőért, de azért tettem h lásd véleményem: miért kapaszkodsz egy olyan fiúba, aki elvárja tőled, hogy ha kell, ha nem, a pártját fogd...?
Tényleg mi az, amit kedvelsz benne egyáltalán? Vagy csak sodródsz az árral??
Nagyon is szeretem őt.
Csak néha vannak pillanatai amikor kicsit morcosabb az átlagnál ,és besértődik a nem neki adunk igazat.De engem ez kicsit sem izgat ,majd akkor adok neki igazat ha úgy látom neki van igaza,máskülönben nem.
És nem hiszem hogy azért hagyok le amiként viselkedik ,csupán engem még mindig zavar ez a korkülönbség,és úgy érzem kevés vagyok számára,hogy jobbat érdemel ,nem engem.És ha még ez nem lenne elég ahhoz hogy frusztrált legyek ,akkor ott a távolság(több mint 90 km).Nagyon keveset tudunk csak tanálkozni amióta elkezdődött a tanév ,eddig is ritkán találkoztunk (kb. 1 héten egyszer) de mostmár annak is örülök ,ha 2 hetente tudunk találkozni ,pár órácskát..Már gondolkodtam azon hogy szakítani kellene,mert így egyikőnknek sem lesz így jó..Csak félek szakítani vele ,mert mi van akkor ha soha többé nem találok olyat amilyen ő volt ...nem tudom mi legyen ..főleg hogy mindig lefagyok,nem tudok egy szót se kierőszakolni magamból..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!