Age of Empires 2-ben a barátommal szeretnénk Hamachival LAN-t nyitni. Akármelyikőnk készít szervert, akár a DirectPlay-hez kapcsolódunk, nem látjuk egymás szerverét. Hogyan lehet a problémát orvosolni?
A tűzfalakat le tiltottátok?
Az Age Of Empires 2-nek van Hamachi nélküli LAN-ja is.
Hamachi-val én még semmilyen játékot nem játszottam mert, úgy vagyok vele hogy nagyon bonyolult.
simán nem tudod összekötni a két gépet úgy, hogy lássák is egymást.
Viszont ha van egy routeretek, akkor mind a két gépet rákötitek UTP kábellel a routerre, routert meg bedujátok az áramba (menjen rendesen) akkor LAN-ban látnotok kell egymást.
Csak ellenőrzés képpen.
Hamachin létrehozott valamelyikőtök egy szobát névvel és jelszóval.
A másik fél megkapta a nevet és jelszót, amivel belépett a hamachi szobába.
Mind a ketten bent vagytok a hamachi szobában.
Mind a kettőtöknek aktív a hamachi, fut (online vagytok) és látjátok a szobában a másik felet zölddel jelezve, hogy ő is fent van.
Csak azután, hogy ez megvan, elindítjátok az AoE 2-t.
Bementek a multi LAN részébe, valaki Host-ol és a másik nem látja keresőnél.
Kérdés:
Hamachi rendben megy a leírtak szerint?
Azonos verzióval próbáltok játszani? Belépéskor elvileg valahol látni kell V1.0.2 vagy hasonló.
Mind a ketten ugyan olyan fajtával játszotok? pl egyikőtöknek eredeti, másiknak tört, az nem fog menni. Az se megy, ha valamelyikőtöknek sima AoE 2-je van, míg a másiknak a HD Edition van fent.
Amit még kipróbálhattok:
Megbeszélitek, hogy milyen oldalról töltitek le ugyan azt a verziót és fajtát ugyan attól a cracker csapattól (vagy eredetiben a steamtől, gondolok itt sima vs HD edition).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!