Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Smaroltam az egyik fiu baratom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smaroltam az egyik fiu baratommal buliba ugy hogy kozben meg mindig szeretem az exem?

Figyelt kérdés

2 hete szakitott velem a baratom es en nagyon szeretem ot. Nagyon hianyzik es teljesen kivagyok!

Tegnap voltam egy buliba ahol nem volt ott az exem de egy jo fiu baratom meg igen. Tancoltunk es megolelt meg fogta a kezem es arrebb mentunk es megcsokolt en meg visszacsokoltam. Amit abban a pillanatban megbantam es azota olaan buntudatom van pedig kidobott a baratom mert "kiszeretett" belolem meg nem akar kapcsolatot. Szoval nincs miert rosszul ereznem magam de megis szar.

Nem tudom hogy most a fiu baratom erez e valamit vagy csak ugy lesmarolt. (Elegge tapizott)

Egyebkent emiatt meg jobban rajottem hogy nekem az exem kell.

Veleszeretnek lenni.

Nagyon gaz a helyzet?

Velemenyek?

Mi van ha megtudja az exem?

2016. aug. 27. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha a te exed is olyan mint az enyém akkor soha többé nsm fogad vissza.Nekem a fiúbarátom a kezemet fogta csak meg amikor nem voltunk együtt az exemmel de kitört a harmadik vh.😂😂
2016. aug. 27. 18:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmi nincs ha megtudja az exed es mivel nincs senkid ezért azt csinálsz amit akarsz Es ő dobott ki majd mindjárt ezek után meg azt is meg fogja mondani hogy kivel es mitcsinalj hat adnék én neki olyat.... Szerintem csak úgy lekapott es nem hiszem h érez irántad bármit is de az exes résszel ne foglalkozz én tuti leszarnam hogy ha meg tudja mitszol vagy hogy szarul esik neki ő sem foglalkozott vele hogy nekem hogy esik Mikor kidobott nem ? 😁Nyugi
2016. aug. 27. 18:53
 3/3 anonim válasza:
ha az exeddel most itt tart a kapcsokatotok (hogy "kiszeretett belőled") szerinted lehet ebből egy hosszú normális kapcsolat? neeem... egy ember szerelme nem elég ahhoz. amiatt meg ne legyen bűntudatod,nincs miért..
2016. aug. 27. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!