Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hétvégén lesz meg a barátommal az első smár. én még nem smároltam, ő igen. Nagyjából képbe vagyok meg tudom h " ez majd jön, nem lehet leírni. " de pár kérdés nem világos. A fejemet mozgassam közbe? A nyelvemmel csak körözni kell az övé körül?
Nemrég csókolóztam egy fiúval, aki hát valljuk be, borzalmasan csinálta. Előtte 2 barátom volt, mindkettővel nagyon jó volt, de rájöttem ez csak azért, mert engem utánoztak. (Lehet nagyképűen hangzik, de nagyon jól csókolok.) A fejed az automatikusan fog mozogni, ha kell. A nyelveddel pedig nehogy körözzél körbe-körbe, mint egy légcsavar... nem körözni kell, annak semmi értelme. Keresd a nyelvét, majd "dörzsöld hozzá" a tiédet..lényegében simogatod vele, mélyebben, majd ki. Tehát inkább ki-be mozog a nyelved, mint körbe-körbe. Persze, ha a srác akar irányítani és béna, akkor úgyis úgy lesz, ahogy ő akarja. Viszont még 1 tanács: a legelején csak szájrapuszi, 2szer 3szor, majd a nyelveddel finoman nyald meg a száját és csak ez után hatoljatok 1más szájába. Ne legyen olyan durr bele fíling. Sok sikert!
Ha van még kérdésed, írd le nyugodtan!
21/L
Köszii a segítséget..:)
tudom h nem kéne igy előre megtervezni csak annyira izgulok..:S
még ha valaki valamit hozzátudna fűzni..az egész smárolásos dologhoz..nagyon megköszönném.. :)
mindent..lépésről lépésre..
előre is köszi mindenkinek..és az eddigieket is.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!