Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom olyat vár el amit nem tudok teljesíteni? 15/L
Több,mint 1éve vagyunk együtt és hát a barátom elvárná,hogy én menjek le hozzá(mivel távkapcsolatban élünk. Én megmondtam neki,hogy sajnálom,de nem tudok lemenni hozzá egyedül(kísérő nélkül) , és eleve kollégiumos vagyok,és megkell érkeznem oda is egy adott időpontba. A másik meg az,hogy minden héten letudna hozzám jönni,de mindog csak azt mondja,hogy dolga van. Így max 1hónapban 1x találkozunk,és megmondtam neki,hogy legalább minden héten próbáljon lejönni,de folyton kifogást keres, meg azt mondja,hogy akkor én menjek le hozzá, úgyse tettem semit a kapcsolatunkért.(miközben a szüleim tiltják tőlem, és mindennek ellenére vele maradtam, volt,hogy ki is szöktem hozzá csak ,hogy lássam) .
Fogalmam sincs,hogy mit tegyek evvel az egésszel. Távkapcsolatba így nem akarok élni,hogy ilyen kevésszer látom, de én nagyon szeretem és nem tudnám elengedni.
Szerintetek mit tegyek ?
Szerintem vess véget ennek. A kapcsolatotokban több probléma van és sok olyan amit nem lehet megoldani. Nem tudom hány éves, de ha úgy érzed kifogásokat keres nem pedig megoldást akkor nincs jövője ennek.
És a szüleiddel is legalább jobb lenne a kapcsolatod, gondolom nem ok nélkül tiltanak tőle, és ha azt akarod a következő években más fiúknál ne ez legyen akkor normalizáld azzal hogy szakítasz és nekik kedvezel most ezzel. Fiatal vagy...még sok közelebbi srác lehet az életedben.
Összefoglalva, kollégiumos vagy, hétvégente hazajársz, tiltva vagy tőle, ezért nem mehetsz hozzá, azt várnád ő jöjjön de nem teszi...
Tiltani sok mindenért tilthatnak, néhány év korkülönbségből fakadóan az indok végtelen, igazából a barátod tudatáig kéne hogy eljusson, hogy jelenleg ez az egyetlen módja a dolognak.
Az, hogy ő megy le hozzád.
Ezekről a tiltásokról egyébként sokszor a szülők is sokat tudnának mesélni, miket csináltak anno titokban, de hát hülyék lennének a gyerek alá adni a lovat.
Még azaz alternatíva van, hogy elmész a barátodhoz, és a hétvégét nála töltőd. Ezt nem engedik, de ha ott vagy már nem tudnak mit tenni, valószínűleg büntetés következik, de teljesen bezárni úgy se tudnának.
Rövid történet: Nekem amikor régen volt egy 16 éves barátnőm, az anyja azért akarta eltiltani tőlem, mert elfelejtette elvinni az antibiotikum gyógyszerét amikor hozzám jött. Nem volt kedve hazamenni érte, és otthon azt hazudta hogy én adtam neki nekünk is volt olyanunk. Persze anyja se hülye egyből felhívott és lebuktunk, azt se tudtam milyen gyógyszerről volt szó....
A tiltás oka meg annyi volt, rossz hatással vagyok a lányára azóta kezdett hazudozni és egyre többet. Közbe a francokat, még én próbáltam lebeszélni az ilyen hülyeségekről...
Mi megoldottuk titokba annak idején, de én ennél sokkal jobban alkalmazkodtam ehhez a helyzethez mint ez a srác...
Egyébként addig próbálnak fogni ameddig tudnak, nyilván amíg ők nevelnek és etetnek ruháztatnak stb, joguk van beleszólni az életedbe, ráadásul még nagyon fiatal vagy, és a javadat akarják mindig mindenki ezt mondja.
De lehet sőt kell is néha a szülővel szembe menni, hidd el ők ugyan ezt megcsinálták/vagy megcsinálták volna anno fordított esetben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!