Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Maradjak e a régivel aki bár...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak e a régivel aki bár megcsalt de visszafogadtam vagy pedig hagyjam ott egy új párkapcsolatért?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel több mint egy éve együtt vagyok, ő megcsalt engem, de visszafogadtam, de mostanába ez a szerelem kezd elmúlni vagy nem is tudom, de bejött a képbe egy másik srác akit ismerek, irogatunk, nekem megtettszett, mégis mit csináljak, maradjak a régivel, vagy pedig dobjam el egy új párkapcsolatért?

2016. dec. 30. 08:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hogy maradjál-e a régivel? Szerintem ne maradjál. Azért mert most éppen megint veled van, nem jelent semmit sem.De ne azért szakítsál vele, mert "bejött a képbe" egy új kapcsolat. Nem kell egyik kapcsolatból rögtön átmenni egy másikba. Ha így teszel, az azt jelenti, hogy az előzőt sem szeretted túlzottan, mert akkor előbb el kellene siratnod, ami nem kis idő, hogy valakit elfelejtsem az ember. Szakítsál vele, de utána ne akarjál rögtön valaki mással megismerkedni. Az sem lesz az igazi. Az Igazit ki kell várni, majd a sors hozza, és akkor fogod megismerni, amikor nem is számítasz rá.
2016. dec. 31. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!