Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 2016-ban szerelmes levél?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2016-ban szerelmes levél?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem, elég jól el is vagyunk. Szeretném elhívni randizni, de nem vagyok elég tökös ahhoz hogy ezt szemtől szemben megtegyem.. Ezért írtam egy nagyon szép levelet (szerintem) és azt egy csoki kíséretében beteszem egy borítékba és odaadom a lánynak, hogy egyedül bontsa ki. A levélben az is benne van, hogy szóljon a válaszról, szóval onnantól, hogy elolvasta már nem levelezünk. Mit gondoltok? Nagyon nyálas, illetve ódivatú? 18/F

2016. dec. 13. 20:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Remek ötlet, csodás kezdés, amire jó dolog visszaemlékezni. Nekem még 9 éves koromban küldözgetett egy csaj szerelmesleveleket a TeveClubon. De szép emlék! Sok sikert! :D

16/f

2016. dec. 13. 22:40
 12/19 anonim válasza:
100%
Szerintem tök romantikus... :) Hajrá 16L
2016. dec. 14. 09:13
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. dec. 14. 18:20
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Írj majd, hogyan alakult :) szerintem is nagyon édi
2016. dec. 14. 22:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én is 2016 ellenére szerelmeslevelet írtam.

Ezt romantikusnak, aranyosnak, kedvesnek találta mindenki, akinek meséltem róla.

És a lánynál is bevált, annyi hogy ha félénkebb is vagy, merj a szemébe nézni, és oda is megmondani.

Ha erre a szintre eljutsz, az se fog érdekelni, ha kikosaraznak, mert lesz végre tököd is, és elmondhatod, hogy te igenis megpróbáltad. :)

2016. dec. 14. 23:38
 16/19 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a válaszotokat. Viszont csak jövőhét közepe fele talákozom vele, mert lebetegedtem :( De majd szólok az eredményről. :)
2016. dec. 16. 11:56
 17/19 A kérdező kommentje:
Holnap adom oda a levelet, ha valaki esetleg érdekel a szöveg, annak privátban elküldöm. :) Majd írok, hogy mi lett.
2016. dec. 19. 21:51
 18/19 A kérdező kommentje:
Hát srácok, odaadtam a levelet. Sajnos a történet nem happy end-del zárul. Nagyon értékelte a gesztust, de "csak barátként" tekint rám... Szóval kb. a barátságnak is annyi, mivel tudja, hogy mit is érzek igazából. Na mindegy... Köszönöm a válaszokat.
2016. dec. 20. 19:07
 19/19 anonim ***** válasza:

Nagyon romantikus gesztusnak tartom - és szerintem minden normális lány/ nem anti-nő.

(Én mindig is annak tartottam. A legtöbb ilyen levelezésemet szalaggal átkötve a mai napig őrzöm (na jó, tárolom), pedig már jó régen szakítottam azokkal a srácokkal... Csak egy fiúé landolt a kukában, de annak oka volt.)

Sajnálom, h. így alakult a Te próbálkozásod. De ne add fel, lesz olyan lány, aki másként fog rá reagálni!

Azzal, h. elutasított, a hiba még nem a Te 'készülékedben' van> egyszerűen csak nem vonzódik hozzád (jelenleg).

(Nálam is volt ilyen helyes, rendes fiúkkal szemben is - egyszerűen nem volt meg szikra, a fizikai vonzalom. De tiszteltem őket annyira, hogy nem is áltattam őket egy percig sem.)

A romantikára általában vevők a lányok. Aki az ilyen szép gesztust nem értékeli, az szerintem nem méltó Hozzád/ 'alattad' van EQ-ban. (Valószínűleg vele később sem lennétek összhangban.)

2017. jan. 8. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!