Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2016-ban szerelmes levél?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem, elég jól el is vagyunk. Szeretném elhívni randizni, de nem vagyok elég tökös ahhoz hogy ezt szemtől szemben megtegyem.. Ezért írtam egy nagyon szép levelet (szerintem) és azt egy csoki kíséretében beteszem egy borítékba és odaadom a lánynak, hogy egyedül bontsa ki. A levélben az is benne van, hogy szóljon a válaszról, szóval onnantól, hogy elolvasta már nem levelezünk. Mit gondoltok? Nagyon nyálas, illetve ódivatú? 18/F2016. dec. 13. 20:09
1/19 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi, hogy azért preferálom a levelet, mert ha el is utasít így nem olyan ciki.
2016. dec. 13. 20:10
3/19 anonim válasza:
Na! Nyugi van a bugyiban! Jól vagyunk elkezdi! 😂😂😂 nem tökös 😂 Akkor almás vagy??
4/19 anonim válasza:
Ha nem egy flegma kis k(u)rváról van szó akkor nem lesz gond :D
5/19 A kérdező kommentje:
#3 vicces egy gyerek vagy te, tudod?
amúgy nem egy kis flegma k..va, ő is 18 éves, de nagyon felnőttes :)
2016. dec. 13. 20:14
6/19 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon édes dolog! :) Nekem fülig érne a szám, ha valakitől szerelmes levelet kapnék! :)
Sok sikert! :)
17L
7/19 anonim válasza:
Szia! :) szerintem is nagyon édes! Egyetértek az előzővel! Majd' kiugranék a bőrömből. :)
8/19 anonim válasza:
Úúú, legféltettebb vágyam, mint szerintem sok más lánynak. :)) Ez életre szól, majd lesz mivel büszkélkednie az unokáinak, és abban a korban ez már nagyon ritkaságszámba megy.
17/L
9/19 A kérdező kommentje:
De jó ezt olvasni, hogy a lányoknak ez mennyire tetszik. :) Akkor hát megvan a megoldás, átadom a levelet! Köszönöm a segítséget. De azért véleményeket még elfogadnék fiúktól is, ők erről mit gondolnak. :)
2016. dec. 13. 21:05
10/19 anonim válasza:
Szia :) szerintem egyaltalan nem odivatu,sot nagyon edes :) en 2 hete kaptam egy fiutol szerelmes levelet es nagyon aranyosnak talaltam :) szoval hajra, szoritok neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!