Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek jó ez a szerelmes levél? Kort is légyszi
Kedves Xy!
Nem is tudom, hogy kezdjem el, talán legegyszerűbben úgy lehetne kifejezni, hogy elönt a boldogság ha csak egy pillanatra is meglátlak. Bármelyik fiú egy ilyen szép lányt szeretne maga mellé. Tudom hogy volt köztünk vita ami részben az én hibámból volt de bízok benne hogy ettől függetlenül ez egy szép hosszú kapcsolat kezdete lehet! Úgy gondolom hogy a mi találkozásunk nem a véletlen műve, nekünk meg kellett ismernünk egymást mindenképpen. Szeretlek, mert téged csak szeretni lehet.
Jaj istenem...Tudod hogy megbocsátottam minden kisebb-nagyobb balhé miatt.
És igen,lehet köztünk valami.
Tudom ki vagy.te rafinált :)
Jobb lenne szóban elmondani, mert, ha nem vagy szimpatikus a lánynak, akár megmutathatja ezt e levelet -ha olyan típus- másoknak is.
L/14
A vége tényleg nyálas kicsit, de egyébként ügyes.
Persze minden lány tökösebbnek tartja az adott fiút, ha elé mer állni...
15/L :)
Klisé halom.
Csak úgy csöpög a nyáltól, semmi eredeti sincs benne, semmi ötletesség. Egy ilyen levelet minden második ember meg tud írni. Persze ha a lány, az a tipikus undorítóan romantikus típus, akkor biztos örülne neki. De szerintem is jobb szemtől szembe megmondani.
mond el neki személyesen. én is jobban örülök annak ha egy fiú elém áll és úgy mondja. a mai világban a lányok már nem papír formátumban szeretnének szerelmes levelet. és az sem a legjobb ha facen írod le neki mert az meg azt mutatja rólad egy lánynak h nem vagy elég bátor ahhoz h eléállj ezért nem is érdemled meg őt. nagyon szurkolok nektek :)
14L
Szia! Én jobban örülnék, ha mondjuk egy fiú lenne olyan merész, és elmondaná az érzéseit nekem. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!