Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan csábítsam el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elicica2000 kérdése:

Hogyan csábítsam el?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik az egyik osztálytársam,de a legjobb barátnőmnek is.Félek hogy rámegy a barátságunk.Biztos vagyok benne,hogy az lbm jobban tetszik neki mint én,és sokszor ki is mutatja.Tegnap az lbmnek bulija volt,és őt is elhívta.Valahogy megtudta hogy szeretem őt,és a fiú barátai mondták,hogy fél tőlem,viszont nemrég írtam neki egy "szerelmes levelet"ami csupán ennyiből állt:Szia XY!Gondolom te is tudod,hogy érzek irántad,de mivel XP és közted dúl a "szerelem" inkább hagyom.Nem te vagy a hülye,nem az ember dönti el,hogy kibe lesz szerelmes.Többet nem tudam írni,és nem tudom,hogy odaadjam neki vagy nem,viszont nagyon szeretném már ezt vele tisztázni.Ha oda adom picit "csábítóan" is kell viselkedjek,nem?Pl.ügyesen tornázok,sokszor nézek a szemébe,ilyenek.Segítsetek! 14/L

2015. szept. 13. 13:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Nehogy odaadd neki!Csak megbánnád....gondold át ezt elég erősen.

Velem az van,h tetszik egy osztálytársam,meg az lbmnek is o.Joban vagyunk nagyon a fiúval,de csak azt tudom mondani,h ne sz*rj oda,ahol eszel.

2015. szept. 13. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!