Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet az oka?
A barátom régen titkolt előlem egy lányt, akivel beszélgetett (ő 21 én 19 éves vagyok) aztán mikor ÉN rájöttem (mindig kitörölte az üzeneteiket), nagynehezen elmondta, hogy állítólag a lány akart tőle valamit. Titkolta előttem, akkoriban a kapcsolatunk is elég labilis volt többet veszekedtünk. Megbeszéltük, lecsendesedett. Ám így 1 év után, ha ezzel a lánnyal talalálkozunk, furcsán viselkedik a párom. Arrébb megy tőlem, nézi, hogy merre van és egyszerűen csak olyan furcsa lesz. Tudtommal nem találkoztak anno. Mindig elmondja, hogy mennyire szeret, és igazából bizonyítja is. Rengeteg időt töltünk együtt, és tudom, hogy már nem beszélnek, mert mindig mutogatja a barátom-magától-, hogy kikkel kommunikált. Szeretjük egymást, de ezt a furcsaságot nem tudom hova tenni. Szerintetek?
Kicsit hosszú lett, elnézést, de köszönöm ha elolvasod. 19/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!