Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szeretitek ha kisajátítanak?
Nem tudod milyen egy komoly párkapcsolat.Vagy túl fiatal vagy, vagy nem volt még kapcsolatod vagy mindkettő.Ha ennyire lekorlátoznád a párod akkor sanszos lenne, hogy alig van önbizalmad és azért vagy ilyen, vagy azért mert nincsenek barátaid és ő lenne az egyetlen aki foglalkozik veled.
Semmi jóra nem vezet, ha megfojtod a másikat.
"Nem bízok senkiben,és így nem csalódok." Ebben még logika is van, csak így nem lehet leélni egy életet. De még egy napot sem. Kérdező, te is folyamatosan megbízol egy rakás emberben, akaratodon kívül is. Pl.anyukád megkér hogy menj le a boltba tejért. Első körben bízol anyukádban hogy nem cseréltet zárat amíg ajtón kívül vagy. Aztán bízol a szomszédban hogy nem esik neked egy baltával mondjuk. Az utcán bízol az emberekben hogy nem robbantják fel magukat melletted. A boltban pedig bízol az eladóban hogy nem akar átvágni és tej helyett valami egészen más féle folyékony fehér cuccot rád tukmálni :D Az egész életed bizalomra épül valamilyen szinten, akkor egy kapcsolat miért lenne más? Eskü meghajlok előtted ha logikusan el tudod magyarázni ezt nekem :D
16/l
@Stalker123
Ne szórakozz már.
Én csak 2 napja vagyok itthon mert beteg vagyok, de kb megőrülök mert még haverokkal se lehetek. >.<
Az más kérdés, hogy csak 3 hónapja vagyunk összezárva de rendesen az agyamra mennek de akkor is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!