Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti akkor is osszejonnetek valakivel ha nem néz ki olyan jól, de ti szeretitek?
Természetesen!
Sőt, csak olyannal jönnék össze, akit szeretek.
Az meg, hogy más mit gondol, nem érdekel. Aki annyira primitív, hogy ilyenért kinevet, annak eleve nem érdemes a véleményére adni. Másrészt meg én tudom, hogy kit szeretek, nehogy már más ízlése alapján döntsem el, hogy kivel jövök össze. :D
Meg aztán ha összejövök valakivel, aki mások szemében menő, azzal én mit nyerek? Attól jobban fogom szeretni őt?
Hát nem.
Nyilván egy olyan lánnyal nem jönnék össze aki ápolatlan és árad a külsejéről a "nem érdekel, hogy nézek ki". De alapvetően ezek a p.i.c.s.á.k nem tudnak érdekelni. Igaz, hogy elég sok ismerősöm van a városban, de letojnám ha nem egy 10/10-es lánnyal látnának.
Nekem a belső tulajdonságok sokkal fontosabbak, de 10/6 alá (ez is a legeslegalja) nem adnék, akármilyen aranyos a lány. Nyilván én se vagyok tökéletes, de azért bizonyos elvárásaim vannak. Szerintem mindenki megérti, aki nem az gondoljon bele, hogy nála hol a mérce és hamar dűlőre fog jutni.
15F
Nálam sose a külső számított. Ennek ellenére most leltem meg eddigi életem leghelyesebb nőjét. És egyáltalán nem figyeltem fel az igazi szépségére egészen odáig, amíg meg nem ismertem, és meg nem kedveltem a személyiségét.
Fasság ez a külső megfog belső megtart klisé. Nálam ez inkább fordítva van, ha így le lehet egyszerűsíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!