Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek ha egy fiú sokat beszél?
Figyelt kérdés
Arra már rájöttem, hogy azokat a srácokat kerülitek akik nagyon keveset beszélnek, de mi van az olyanokkal akiknek be nem áll a szájuk? Úgy láttam az olyanokat körbeveszik a lányok.2016. máj. 31. 14:58
1/5 A kérdező kommentje:
Meg az olyanokra akik állandóan szerepelnek, állandóan a középpontban vannak.. Az ilyen srácok miért vonzóbbak számotokra?
2016. máj. 31. 15:00
2/5 A kérdező kommentje:
Még ha az illető világelső suttyó gyökér, akkor is körbeugrálják. Miért?
2016. máj. 31. 15:02
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, nekem inkabb a visszahuzodobb, csendesebb fiuk tetszenek.
4/5 anonim válasza:
Én szeretem azt, ha valaki sokat beszél (én is ilyen vagyok), de az ha valaki bunkó, és belevág a szavamba, na azt ki nem állhatom. A mi osztályunkban szerencsére nincsenek ilyenek. Mindenesetre engem kifejezetten irritálnak a nagyszájú tudatlan alakok. Ugyanis nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik;)
5/5 anonim válasza:
A legtöbb lány/nő vonzódik a ,,rosszfiúkhoz" akik például nagyszájúak, nagy dumások, bunkók. Ez nem jelenti azt hogy akarnak bármit is tőlük, de a vonzalom akarva akaratlanul ott van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!