Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ti hogyan szeretitek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogyan szeretitek?

Figyelt kérdés
Hogyan szeretitek, ha megszólít egy ismeretlen srác? Mik azok a dolgok, amik jó pontok ismerkedésnél, és mi az amiről nem szívesen beszéltek?:D Mi a célotok egy ilyen ismerkedésnél?(nyilván megismerni a másikat, ha érdekesnek találjátok, de mit szerettek róla tudni így elsőre?:D) Mit vártok el, hogy milyen legyen a srác?:D Mikre lehet érdemes odafigyelni?:D
2016. máj. 18. 15:08
 1/10 anonim ***** válasza:

ne legyél nyomulós,az hiba. Kérdezz rá,hogy hazafele tart-e (ha vmi tömegközlekedési eszközön szólítod meg) és ha azt válaszolja,hogy haza megy,akkor mondd h ennek nagyon örülsz,mert akkor többször is láthatod stb...

De gondolom itt a bulikra gondoltál,javíts ki ha nem:D ha ott megtetszik egy lány,akkor érdeklődj arról hogy kivel jött és kérd el a számát,ha megadja,akkor nagy valószínűséggel nem akar lerázni :D

oké,nem megyek párkapcsolati tanácsadónak :DDD

2016. máj. 18. 15:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Pl utcán gondoltam, vagy esetleg suliban.:D Láttam többször is egy lányt egyedül sétálni(suliban mindig nagy bandába van), szemeztünk is már párszor hosszan, és gondoltam megszólítom, mert szimpatikusnak tűnik.:) Csak nem tudom hogy fogjak bele, mert mondhatni elég izgulós vagyok. Viszont szerintem a lány is hasonlóan kíváncsi rám.
2016. máj. 18. 15:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon dögös és magabiztos lányról van szó(mikor szemezünk, akkor kevésbbé az mondjuk), szóval ezért fura nekem ez a helyzet, hogy én meg van hogy besülök fejben(egyszerűen elhal az agyam) ismerkedésnél szimpatikus lányoknál..:D
2016. máj. 18. 15:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
írj neki facebookon és hívd el egyik délutánra...és akkor ezzel le van tudva a megszólítás,biztos neki is könnyebb úgy,hidd el,mert lehet hogy zavarban lenne ha elsőre élőben mennél oda. Kérdezd meg h péntekre van-e valami terve,ha nincs,akkor tied a pálya;)
2016. máj. 18. 15:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy a nevét se tudom, és közös ismerősről sem tudok, így nincs meg facen. Viszont szerintem ő csak akkor jönne zavarba, ha én szupermagabiztosan állnék oda hozzá.. Ami még nem sikerült egy lánynál sem.:D
2016. máj. 18. 15:44
 6/10 anonim ***** válasza:
igaza van,én is sokkal jobban örülnék,ha face-en írna az aki tetszik :D félelmetes lenne a helyzet,hogy csak állok leblokkolva xdd
2016. máj. 18. 15:44
 7/10 A kérdező kommentje:
tényleg igaza van, nekem is jobb lenne úgy..:/
2016. máj. 18. 15:46
 8/10 anonim ***** válasza:
azt tudod,hogy melyik osztályba jár? vagy hogy merre jár haza?
2016. máj. 18. 15:47
 9/10 A kérdező kommentje:
egy darabig tudom hogy merre sétál, aztán el szoktak válni az újtaink(mert mindketten egyfelé indulunk haza, de kb arra megy a suli fele is). Az osztályát nemigen tudom, csak annyit, hogy nem végzős, mivel nem érettségizett. Valószínűleg 11.-es.
2016. máj. 18. 15:51
 10/10 anonim ***** válasza:
kövesd. komolyan. amikor látod,hogy egyedül van,menj utána,tudd meg,hogy mi a neve,vagy legalább a számát. ha megadja akkor nem esélytelen ;)
2016. máj. 18. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!