Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 eves lany, mennyi a minimum es mennyi a maximum a fiunal a kor akivel osszejonnetek?
Ha nincs nemi élet, akkor 12-18 közti fiúval belefér.
Nemi életet csak 16 éves kortól javaslok, de ha mégis élnél evvel a lehetőséggel (törvényileg neked már lehet), akkor neked 14-18 éves kor közötti fiúval rendben van, más korúakkal kerüld.
(A gyakorlatban túlzott szabadosságnak számítanak a határesetek, melyeket enged a törvény, pl szerintem egy 14-15 éves inkább ne szexeljen 25+életkorúval, 16 éves kor alatt eleve nem ajánlom a nemi életet senkinek, több okból kifolyólag.)
A fiúk később érnek, szóval nálam fiatalabb sráccal semmiképp se jönnék össze (oké, ha mondjuk 25 lennék, a srác meg 23 nem lenne gond, ott már mindketten felnőttek lennénk)
Ha 14 lennék nálam minimum egy évvel idősebb srácot keresnék, de az ideális a 16 lenne. Ennél idősebb viszont már csak arra hajtana, hogy minél előbb összefeküdjünk.
Lehet gáznak fogtok tartani, de 14 évesen szerintem egy lány koncentráljon a tanulásra, legyen a barátaival és ne azon görcsöljön, hogy nincs pasija.
15 éves vagyok, de még mindig nem érzem magam elég érettnek egy kapcsolathoz, szóval a környezetemből leszűrtet mondom csak.
14 évesen szexuális kapcsolat nélkül maximum korhatár a legtöbb lánynál a 17 szokott lenni általában, de inkább a 15-16 évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!