Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közvélemény-kutatás! Minimum és maximum hány éves lánnyal/fiúval jönnétek össze?
Figyelt kérdés
Hány év fér nektek bele? Kérlek nemet és kort is írjatok. :D köszi2015. szept. 21. 17:06
1/26 anonim válasza:
Ez kizárt dolog mer nem tudom
2/26 anonim válasza:
min.2 évvel fiatalabb max.5 évvel idősebb
19/L
3/26 anonim válasza:
Tulajdonképpen ez nehéz kérdés, mert felléphetnek olyan érzelmek, amelyek ezt felborítanák, de..
Én azt mondom, nálam fiatalabbal sosem jönnék össze, tehát minimum 19, és 23-4 éves lenne a maximum. Nem vagyok híve a nagy korkülönbségnek.
Amúgy van barátom, 1.5 év van köztünk.
4 éve vagyunk együtt, nekem megfelel, és jó így.
4/26 anonim válasza:
15-19 (esetleg még 23-ig, ha olyan)
21 éves fiú vagyok.
5/26 anonim válasza:
Fiatalabbal max. Ha kulonlegesen vonzo szamomra es valamiert erdekes! Idosebbel pedig ha latom rajta, hogy igenyes es torodik a kulsejevel, nekem az valamiert iszonyu szexi! :DD
Min.22 es Max. Ne akadjatok ki, 55! :DD es 26L voltam. :D
6/26 anonim válasza:
Nincs kikötés a szexuális irányultságról, így meleg srácként válaszolok. Nálam minimum 17, maximum 30 éves srác, férfi jöhet szóba. 20/f meleg
7/26 anonim válasza:
max 5 évvel idősebbel.:) +/- 1-2 év nem számít. :) 15/L
8/26 anonim válasza:
Minimum 14 és maximum 19. :) 14/L
9/26 anonim válasza:
Min. 14 - max 25-30N (Idősebb korosztály sokkal izgatóbb.)
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!