Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közvélemény-kutatás! Minimum és maximum hány éves lánnyal/fiúval jönnétek össze?
Figyelt kérdés
Hány év fér nektek bele? Kérlek nemet és kort is írjatok. :D köszi2015. szept. 21. 17:06
21/26 anonim válasza:
Min 30, max 50.
(Persze lehetnek kivételek.)
40F
24/26 anonim válasza:
Minimum annyi legyen mint én, max 2évvel idősebb.
De ha mondjuk eljön a nagy Ő 3hónappal fiatalabban vagy 3évvel idősebben (20 fölött max.) akkor persze ez elhaványulna, háttérba szorulna.
Ja és 18+ 17éves kortól. (Szerintem)
Ezt mindenki maga dönti el.
N
26/26 anonim válasza:
A minimum az a születésnapom, és maximum 3 év felettem.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!