Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek, ha egy lány (vagy több) "rátok száll"?
Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem, hogy pl. amikor ül egy fiú a padon, és odamegy hozzá 2-3 lány, elkezdenek vele beszélni, és nem szállnak le róla. Mi a véleményetek erről?2016. okt. 25. 15:46
1/7 anonim válasza:
volt már rá példa nekem tetszett
2/7 anonim válasza:
Nekem is tetszett mikor az egyik lány nem szállt le rólam folyton írogatott stb én nagyon élveztem bár nem tudom miért nem vagyok figyelmen kívül hagyva szeretet hiányos se vagyok de jó volt :D
3/7 anonim válasza:
Ezt csinálod(csináljátok) kérdező?
5/7 anonim válasza:
Egyik osztály társam a vállamat fogdosta, egész jól esett de reflexből rávágtam hogy légyszíves.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én nem csináltam még annyira ilyet, inkább az a típus vagyok, hogy odamegyek hozzá vagy ő jön hozzám és elkezdünk beszélgetni. Az osztályomban volt ilyen és nem tudom, hogy szerette-e a fiú.
2016. okt. 25. 18:27
7/7 A kérdező kommentje:
vagy elkezdünk valami hülyeseget csinalni:P
2016. okt. 25. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!