Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Magasságkülömbség 7-10 cm gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasságkülömbség 7-10 cm gáz?

Figyelt kérdés
(Ha a lány magas)
2016. nov. 6. 09:15
 1/8 anonim ***** válasza:
ha a lanyt és téged nem zavar akkor nem gáz:) nekem is van ilyen ismerosom es nagyon jol megvannak
2016. nov. 6. 09:29
 2/8 anonim ***** válasza:
vagy a fiut es téged :D bocsi rá jöttem h nem írtál nemet
2016. nov. 6. 09:29
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
A 7-10cm nem gáz, de a külömbség az nagyon gáz. ;)
2016. nov. 6. 09:39
 4/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, ha jól megvagytok, mások véleményével meg ne foglalkozzatok
2016. nov. 6. 09:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
sztem ha ezt a kérdést feltetted, és mások vélemyényére vársz ink hagyjátok ezt a kapcsolatot és legyetek barátok inkább.
2016. nov. 6. 10:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Mindenki eldönti, hogy őt zavarja-e:) engem zavarna. Bár egyszer szerelmes voltam valakibe aki alacsonyabb volt.... igaz szerelemben nem szamit.De nem zavar ha ilyen párokat látok,az is lehet cuki:) ez általában csak a lányoknak zavaró amúgy.

Egyszer egy fiú így magyarázza nekem meg"Nem számít ki magasabb, főleg nem fekve":D de ez csak poén (L)

2016. nov. 6. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:
ha jól megvagytok semmi probláma, ne hordj magassarkút, attól függ hány évesek vagytok és ha piszkálnak miatta nem kell vele foglalkozni, néha én is rosszul érzem magam miatta, de csak nekem tűnik fel, nem párkapcsolatban szóval ez más tészta
2016. nov. 6. 14:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Inkabb az a gaz, hogy nem tudod helyesen leirni a "kulonbseg" szot...
2016. nov. 6. 20:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!