Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz?
17 éves vagyok, de még nem volt senkim. Már tetszettem nem is egy fiúnak, csak valahogy sosem jött össze (szóval nem vagyok rossz kinézetű: sötétszőke a hajam, normális testalkatú vagyok, arcomra is mindig mondják, hogy szép)
De igazából én is egy olyan lány vagyok, aki szeret otthon lenni, olvasni és inkább várni szeretnék középiskola után a párkapcsolattal.
Szerintetek gáz, hogy még nem volt senkim? Mindig, mikor kérdezik, hogy "Ki tetszik neked?" azt válaszolom, hogy senki. Erre ők: "Az lehetetlen.". Pedig nem. Én ilyen vagyok, csak félek, hogy ha így gondolkodom, akkor nem találok senkit (zárójelben megjegyzem, hogy nem azért nem jöttem össze azokkal a fiúkkal akiknek tetszettem, mert én a "menő" nyálas fiúkra bukom akik úgy teszik magukat, mint a lányok.)
szerintem nem gáz
nekem sincs barátnőm :(
(mondjuk én már nagyon szívesen összejönnék valakivel)
15F
Jó felfogás.
Inkább olvass és képezd magad szellemileg minthogy valami nyálas b*zi nyöszörgését hallgasd. (Nem nagyon van a korosztályban normális...)
Én is hasonló vagyok, csak én iskola mellett dolgozok. Szabadidőmben autószerkezeti könyveket olvasok, angolt/németet tanulok és a gépen játszok haverokkal néha.
16/F
Igen nem nagyon van a korosztályban normális... (tisztelet a kivételnek).
Inkább várok addig míg lesz valaki aki megfog, minthogy olyannal legyek akit nem szeretek csak azert mert mar mindenkinek van barátja :)
Nehéz lesz, de azért sok sikert! :)
Én is még várok pár évet, de egyébként kamionosnak készülök szóval nem nagyon lesz nagy párkapcsolati életem. Nem is nagyon bánom.
Olyant keress majd aki tudja mi az a tisztességesen elvégzett munka.
Aki a munkát tisztességesen megcsinálja nap mint nap az általában szerintem becsüli a dolgait. Te nem vagy egy dolog, de érted... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!