Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi vagy hogy lenne jó?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vagy hogy lenne jó?

Figyelt kérdés

Sziasztok 20körüli fiú vagyok (pontosan nem írom le) lassan másfél éve együtt vagyok egy lánnyal,eddig nagyon de nagyon megvoltunk voltak azért pár viták de minimális dolgokon.De az utóbbi fél év nem tudom hogy mi volt...

2x írogatott fiúkkal de nem ilyen haveri alap volt az (megszoktam hogy irkál mert sok fiú haverja van,nem vagyok féltékeny ha igen is akkor ez a két fiú miatt de nem tettem szóvá,mivel tényleg szeretem ezért mind kétszer megbocsátottam,utána nem is volt egy jó ideig semmi baj de aztán el kezdett furán viselkedni de nem értettem hogy miért hisz nem tettem semmi rosszat de még szóval sem bántottam,úgy kezdet viselkedni mint ha csak barátok lennénk de nem tettem ezt sem szóvá inkább próbálkoztam hozzá bújni többet ölelgetni meg ilyesmik ÉS utána jött a baj egyik haverommal nagyon de nagyon el voltak egy esti nap,mindenki levágta hogy ez nem szimpla "ismerkedés" SŐT mivel egyszer elmentem pizzát venni mert közösen össze dobtunk rá,mikor megjöttem azt vettem észre hogy a női wc-ből kijönnek ketten.

Ebből lett egy nagy vita mert egyből haza indultam akkor elkezdett követni hogy mennyire nem bízok benne meg hogy mindent félre értek...sőt szó szerint el kezdett sírni plusz hogy öngyilkos lesz ha nem leszek vele mert szeret és higgyek neki....mivel tényleg nagyon de nagyon szeretem imáig ezért egy jó hét gondolkodás után megbocsátottam neki(megint) rá egy hónappal volt egy fesztivál elmentünk rá ő oda adta a táskáját amíg el megy WC-re és mivel annyira piszkált a múltkori dolog megnéztem a telefonját és mit láttam...hogy egész odáig m3g mindig találkoztak meg irogáltak...a lényeg a lényeg hogy már nem is tudom hogy de megbocsátottam neki de még is szeretem,de már nem tudok megbízni benne ,látom hogy próbálkozik de ilyen ajándékokkal meg hülye dolgokkal de legalább ha bizonyítana akkor jobb lenne de ahogy látom nem fog....és nekem ez más sok volt...remélem kaphatok jó tanácsokat\segítségekét.

2016. okt. 26. 16:24
 1/3 A kérdező kommentje:
elnézést a helyesírási hibákért,telefonon írtam nem tudtam kijavítani
2016. okt. 26. 16:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez nem megoldás, hogy mindent megbocsájtasz neki. Szerinted mit csináltak a női WC-ben? Társasoztak? Hagyd őt a francba, ezek után én már látni sem tudnám .
2016. okt. 26. 18:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ez nem megoldás de nem tudok ki szeretni belőle hiába próbálkozom nem tudok...vannak olyan napok mikor már szimplán össze veszek vele mert annyi történt hogy vissza gondoltam hogy kit csinált :\
2016. okt. 26. 20:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!