Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Most akkor van barátja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor van barátja?

Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban aki nagyon megtetszett az utóbbi időben és úgy gondoltam hogy én is neki de elkezdtünk beszélgetni Facebookon és először megkérdezte hogy van-e barátnőm mondtam nincs. Aztán gondoltam hogy szabad a pálya de azért biztonság kedvéért megkérdeztem hogy van-e pasija erre azt írta hogy OLYASMI és akkor írt pár mondatot a srácról. Most azért nem értem mert ha kapcsolatban van az ember akkor miért nem mondja meg hogy van-e neki miért csak azt mondja hogy olyasmi lehet hogy nem komoly és igazából még szabad?

2016. okt. 10. 08:18
 1/6 NudliHercegnő ***** válasza:
100%
Szerintem az egyetlen ember aki neked erre tud válaszolni, az a lány. Miért nem kérdezed még, hogy mit értett ez alatt?
2016. okt. 10. 08:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Lányok:D érthetetlenek
2016. okt. 10. 08:58
 3/6 A kérdező kommentje:
De akkor lehet hogy azért írta ezt mert szeretne adni nekem is egy esélyt?
2016. okt. 10. 09:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg szakító félben vannak. Ha türelmesen vársz akkor meg tudod hódítani. Az "olyasmit" akkor használom ha csak van de nem nagyon találkozunk de nem is nagyon beszélgetünk, tehát csak van de semmi más.
2016. okt. 10. 09:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Ah köszi utolsó mert ahova én járok suliba ott tényleg ő az egyetlen normális lány
2016. okt. 10. 09:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Tudod, hányan élnek semmitérő kapcsolatban, kérdező? Van is meg nincs is barátjuk/barátnőjük. Kamaszkorban még bizonytalanok, változékonyak az érzelmek. Hullámzóak. Sokan csak akkor éreznek szerelemféleséget, amikor kiderül, hogy a párjuk másnak is kell. Szóval ne foglalkozz semmivel, csak hajts rá a csajra.
2016. okt. 11. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!