Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éreztétek magatokat mikor az exeteknek új barátja/barátnóje lett?
Figyelt kérdés
Én nagyon szerettem, úgy nagyon nagyon, õ meg bántott, kihasznált, alázott és még miután szétmentûnk, azután is sokáig folytatta. Teljesen összetörtem, mert nagyon szerettem :(
Sokáig tartott mire valamennyire is tovább léptem... Igazábol csak úgy 1 hónapja sikerült.
Most olyan furán érzem magam... Valahogy kiváncsi vagyok... Nem tudom eldönteni hogy féltékeny, illetve szomorú vagyok-e. Pedig nem szeretem már. Csak fura... Nem tudom mit gondoljak.
Természetesen nem szólok bele, se neki se az újnak (még mielõtt bárki is megvádolna).
Csak érdekel hogy ti hogy éltétek meg, hogy mik a ti tapasztalataitok, történetek :)
2016. aug. 17. 18:52
1/5 anonim válasza:
én fiu vagyok és látam mikor az excsajom egy másikal van és utána kiröhögtem a srácot és mondtam neke én már hamarab voltam bene😂
2/5 anonim válasza:
Velem is történt hasonló,hazudott,kihasznált,majdnem megerőszakolt,és csak egy pótlék voltam...másfél hónapig voltunk együtt ,csak az egyik barátnőmet akarta féltékennyé tenni,hát és ez nem ment neki.De miután szakítottunk egy hétre rá rámászott a lányra ,az meg hülyítette szokás szerint .Két hónap múlva lett új barátnője ,1 hétig .Csupán egyetlen képet láttam a csajról ,de még azóta is csak röhögni tudok>< de ez is csak arra volt jó hogy a barátnőmet féltékennyé tegye , ismételten nem sikerült.Én meg szakítás után megszakítottunk a kapcsolatot a sráccal ,de mindig amikor meglátjuk egymást az utcán ,mindig megijed,és fut is el :"D pedig én nem vagyok erőszakos ..
3/5 anonim válasza:
ez nagyon érett viselkedés volt a részedről.
5/5 anonim válasza:
én nagyon rosszul érzem miatta magam. és fogom is míg meg nem halok :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!