Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Volt barátja a kapcsolatunkban?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt barátja a kapcsolatunkban?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel több mint 2 hónapja vagyunk együtt, az előző barátjával közel 2 évig együtt voltak, és még nem tudtak teljesen elszakadni egymástól, ami érthető is valamennyire (a barátnőm szakított vele még év elején, mi május vége óta vagyunk együtt). Néha még átmegy hozzá, és majd fürdőbe is el fognak menni együtt (utána suliidőben nem fogják látni egymást, mivel messze tanul a volt barátja). Tanácsokat szeretnék tőletek kérni, hogy ez belefér-e szerintetek, illetve Ti mit lépnétek a helyemben? Ő mondta hogy engem szeret, és igyekszik elszakadni tőle, de az előbbiek sajnos picit ellentmondtak nekem. Mindesetre én megbízok benne.

Előre is köszönöm a válaszaitokat. :)

2016. aug. 7. 01:15
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nos.. Ez kicsit bonyolult. Miért mentek szét azt tudod?
2016. aug. 7. 01:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Elvileg a volt barátja nem törődött vele eléggé, úgymond "lusta" volt.
2016. aug. 7. 01:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a volt pasija rajott hogy o bazta el es szerintem helyre akarja hozni es ha nem latjak egymast suli idoben akkor mi van? Veled jar nem vele..meg az exevel megy furdozgetni ahelyett hogy mondjuk veled menne..nekem nem hogy nem tetszene termeszetesen szova tenem neki es ha neki nem tetszik valami akkor szakitanek vele a p_csaba mert ennek nem igazan van sok ertelme hogy veled jar de amazzal talalkozgat meg koztudott hogy a "furdozgetes"-eknek nem mindig epp az a vege..meg nem tud elszakadni tole..mi a f_szome? Hozza van lancolva van tole gyereke (tudom hogy meg tini) vagy mi a tokome nem tud elszakadni tole? Kamu az egesz..o maga se tudja hogy teged szeret vagy ot
2016. aug. 7. 08:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Meg ha megdugja akkor is csak azert mert nem tudnal elszakadni egymastol.. Gondolkozz mar egy kicsit

Hany evesek vagytok?

2016. aug. 7. 09:48
 5/11 anonim ***** válasza:
*tudnak
2016. aug. 7. 09:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Én 17 vagyok, ő 16, exe pedig 22 úgytudom. Nem, nincs közös gyerek. Az a helyzet hogy kiskoruk óta ismerik egymást, lényegében együtt nőttek fel, az anyjuk legjobb barátnők, és ő vette el a szüzességét is. Még mindig nagyon jó barátok, és igen, ez így nem túlzottan helyes, mindenképp meg fogom vele ezt beszélni...
2016. aug. 7. 12:23
 7/11 anonim ***** válasza:

En a te helyedben azt tennem hogy beszelnek vele hogy most veled jar vagy vele ha azt mondja veled akkor megkerdeznem tole hogy miert is vele megy akkor furdozgetni..es ha azt mondja hogy azert mert nagyon jo baratok meg nem tud elszakadni tole akkor szakits vele mert ennek igy tenyleg nem sok ertelme van hogy veled(!!) jar es vele talalkozgat meg furdozget..

Es az egy dolog hogy szereted de szakitasz vele tul teszed magad rajta es jon a kovetkezo lany aki nem huz az orrodnal fogva es nem talalkozgat meg furdozget az exevel es szerintem azt a lanyt sokkal jobban megerdemled mint ezt aki az exevel(!!) megy furdozgetni jelzem helyetted

2016. aug. 7. 13:19
 8/11 A kérdező kommentje:
Lépni fogok... Köszönöm a válaszod!
2016. aug. 7. 13:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Nincs mit :) remelem segitettem :)

Amugy legyszi ha megtortent az a beszelgetes leirnad nekem hogy mit mondott meg mi lett a vege mert eleg kivancsi vagyok ra.. koszonom :)

2016. aug. 7. 13:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük, belátta ő is hogy nem helyénvaló dolog (hiszen el szeretné felejteni az exet), így nem mennek sehova. :)
2016. aug. 7. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!