Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek sok fiú barátja van és idegesít. Mit tegyek?
Szerintem jogosan sértődik meg a barátnőd, ha ennyire nem bízol benne. Azt mondta, csak téged szeret, miért nem lehet ezt elfogadni? :) És persze, hogy tűri, ha udvarolnak neki, minden lány imádja, ha tetszik a fiúknak. Nekem is van egy csomó fiú haverom, szivecskéket is küldözgetünk egymásnak, mégsem vagyunk szerelmesek egymásba.
Ha meg ennyire zavar, ha udvarolnak neki, ami teljesen jogos (mármint, hogy zavar), akkor mutasd meg a haverjainak, hogy te vagy a barátja, mondd meg nekik, hogy ne próbálkozzanak nála, mert leütöd őket. Meg te is átmehetsz hozzá, ha nem szoktál, haza is kísérheted az iskolából.
És ne várdd el tőle, hogy megszakítsa velük a kapcsolatot, mert akkor nagyon be fog rágni rád szerintem.
Jobb lenne, ha bíznál egy kicsit a barátnődben. :)
Sok sikert a probléma megoldásában!
Szerintem jogosan sértődik meg a barátnőd, ha ennyire nem bízol benne. Azt mondta, csak téged szeret, miért nem lehet ezt elfogadni? :) És persze, hogy tűri, ha udvarolnak neki, minden lány imádja, ha tetszik a fiúknak. Nekem is van egy csomó fiú haverom, szivecskéket is küldözgetünk egymásnak, mégsem vagyunk szerelmesek egymásba.
Ha meg ennyire zavar, ha udvarolnak neki, ami teljesen jogos (mármint, hogy zavar), akkor mutasd meg a haverjainak, hogy te vagy a barátja, mondd meg nekik, hogy ne próbálkozzanak nála, mert leütöd őket. Meg te is átmehetsz hozzá, ha nem szoktál, haza is kísérheted az iskolából.
És ne várdd el tőle, hogy megszakítsa velük a kapcsolatot, mert akkor nagyon be fog rágni rád szerintem.
Jobb lenne, ha bíznál egy kicsit a barátnődben. :)
Sok sikert a probléma megoldásához!
Figyelj kérdező, nem várhatod ,hogy mindenkivel megszakítsa a kapcsolatot. Ebbe próbálj belenyugodni.. Mondjuk nagyon kíváncsi lennék ,hogy a barátnőd mit szólna ha más csajokkal találkozgatnál...
Úgy ,hogy a kérdezőt is meg lehet érteni, mert nem hiszem ,hogy a lányok jó szemmel néznék ha a barátjuk más lányokkal szivezgetne meg puszilgatná őket, lehet támadni ezért meg lepontozni, de a fiúk ne legyenek már bábok ,hogy azt csinálunk amit akarunk. Persze igaza van annak a válaszolónak is ,hogy csak szeret különben nem lenne veled.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!