Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőmnek sok fiú barátja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek sok fiú barátja van és idegesít. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Na szóval a barátnőmnek van vagy 4-5 fiú barátja, és ebből tudtom szerint 2-vel találkozgat is, és ölelkeznek meg arcra puszit ad nekik tudtom szerint. De ő azt mondta hogy csak engem szeret, meg hogy nem tetszik neki másik fiú de ezt valahogy nem tudom elhinni. Üzenetben is szívetgetnek egymásnak, és skypon is beszélgetnek. És még udvarolnak is neki, és a barátnőm ezt még el is tűri. Amikor meg találkoznak akkor meg kitudja hogy mit csinálnak. Engem már az is idegesít hogyha üzenetben írogatnak. Egyébként eddig 5-ször jött el hozzám az 1 hónap alatt mióta járunk, pedig nem messze lakik tőlünk és szerintem ráérne minden nap. Egyébként az egyik haverja az régen a pasija volt. Nagyon aggódok emiatt hogy miket csinálhatnak amikor találkoznak meg hogy miket beszélgethetnek üzenetben. És amikor mérgelődök a fiú barátaira akkor meg megsértődik és elege van. Lehet hogy ez azért van mert tényleg engem szeret és mérges hogy nem bízok benne de az is lehet hogy csak tetteti. Fogalmam sincs mit tegyek. Velük meg nem hajlandó megszakítani a kapcsolatot.

2016. júl. 21. 12:43
 1/5 A kérdező kommentje:
És amikor eljön hozzám akkor mindig összebújunk és csókolózunk, ölelkezünk, azt el is hiszem hogy szeret engem de abban nem vagyok biztos hogy csak engem.
2016. júl. 21. 12:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért kéne megszakítania velük a kapcsolatot? Mert minden kis szarért féltékeny vagy? Nekem is sok fiú haverom van, de ha akarnék bármelyiktől is valamit akkor nem mással járnék stb.
2016. júl. 21. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem jogosan sértődik meg a barátnőd, ha ennyire nem bízol benne. Azt mondta, csak téged szeret, miért nem lehet ezt elfogadni? :) És persze, hogy tűri, ha udvarolnak neki, minden lány imádja, ha tetszik a fiúknak. Nekem is van egy csomó fiú haverom, szivecskéket is küldözgetünk egymásnak, mégsem vagyunk szerelmesek egymásba.

Ha meg ennyire zavar, ha udvarolnak neki, ami teljesen jogos (mármint, hogy zavar), akkor mutasd meg a haverjainak, hogy te vagy a barátja, mondd meg nekik, hogy ne próbálkozzanak nála, mert leütöd őket. Meg te is átmehetsz hozzá, ha nem szoktál, haza is kísérheted az iskolából.

És ne várdd el tőle, hogy megszakítsa velük a kapcsolatot, mert akkor nagyon be fog rágni rád szerintem.

Jobb lenne, ha bíznál egy kicsit a barátnődben. :)

Sok sikert a probléma megoldásában!

2016. júl. 21. 13:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem jogosan sértődik meg a barátnőd, ha ennyire nem bízol benne. Azt mondta, csak téged szeret, miért nem lehet ezt elfogadni? :) És persze, hogy tűri, ha udvarolnak neki, minden lány imádja, ha tetszik a fiúknak. Nekem is van egy csomó fiú haverom, szivecskéket is küldözgetünk egymásnak, mégsem vagyunk szerelmesek egymásba.

Ha meg ennyire zavar, ha udvarolnak neki, ami teljesen jogos (mármint, hogy zavar), akkor mutasd meg a haverjainak, hogy te vagy a barátja, mondd meg nekik, hogy ne próbálkozzanak nála, mert leütöd őket. Meg te is átmehetsz hozzá, ha nem szoktál, haza is kísérheted az iskolából.

És ne várdd el tőle, hogy megszakítsa velük a kapcsolatot, mert akkor nagyon be fog rágni rád szerintem.

Jobb lenne, ha bíznál egy kicsit a barátnődben. :)

Sok sikert a probléma megoldásához!

2016. júl. 21. 13:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj kérdező, nem várhatod ,hogy mindenkivel megszakítsa a kapcsolatot. Ebbe próbálj belenyugodni.. Mondjuk nagyon kíváncsi lennék ,hogy a barátnőd mit szólna ha más csajokkal találkozgatnál...

Úgy ,hogy a kérdezőt is meg lehet érteni, mert nem hiszem ,hogy a lányok jó szemmel néznék ha a barátjuk más lányokkal szivezgetne meg puszilgatná őket, lehet támadni ezért meg lepontozni, de a fiúk ne legyenek már bábok ,hogy azt csinálunk amit akarunk. Persze igaza van annak a válaszolónak is ,hogy csak szeret különben nem lenne veled.

L

2016. júl. 21. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!