Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha valakinek "nem magyar" barátja van?
hanem pl arab, ázsiai stb.
Ez miért baj? És miért szólnak bele egyes emberek mások magánügyeibe (mint pl ,hogy ki kivel jár)?
miért lenne baj?
kis hazánkban sokan vannak sajnos azok az ostoba, korlátolt, tájékozatlan emberek, akiknek mindenféle alaptalan előítéleteik vannak. és ha ez még nem lenne elég baj, a politikusaink időről-időre még tesznek is erre egy lapáttal, érdekeiknek megfelelően, és még mélyebb tudatlanságba taszítják a népet, ahelyett, hogy helyes irányba terelnék a közgondolkodást.
Nem szabad ezzel törődnöd. Értelmes emberektől úgysem fogsz kritikát kapni ezügyben
#2, szerintem a magyarságtudat nem a géneken múlik, hanem azon, hogy magadénak vallod-e a kultúrát.
Rengeteg olyan vegyes páros van, akik a gyerekeiket mindkét szülő anyanyelvére, kultúrájára megtanítják, és a gyerek ugyanúgy magyar lesz, vagy talán még magyarabb, mint a két magyar szülő gyereke.
Ráadásul "magyar" embert már nem igazán találnál, ha a géneket néznéd: az 1000 évest történelmünk alatt annyi ki- és betelepítés, háború, tatár, török, osztrák, német orosz dúlás, megszállás volt, amik során rengeteg nőt erőszakoltak meg, hogy manapság már nincs genetikailag tiszta magyar ember, csakis az öntudat tesz azzá!
És csak zárójelben jegyzem meg, hogy én pl. pontosan attól kezdem már szégyellni néha, hogy magyar vagyok, hogy a hivatalos magyar politika milyen demagóg ellenszenvvel viszonyul a külföldiekhez. Ha ezt jelenti magyarnak lenni, az nagyon nagy baj!
arabok veszélyese, és ennyivel mindegy lenne ha romával járnál ugyanúgy néznek ki külsőre :)
amúgy meg sose értettem miért nem jó nektek egy fehér bőrű fiú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!