Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 14 éves lánynak max hány évvel lehet idősebb a barátja, mi az ami még elfogadható?
Figyelt kérdés
A "túl fiatal vagy még ehhez és menj játszani" tipusú válaszok nélkülözését tudnám értékelni :D előre is köszönöm :)2016. júl. 31. 21:31
1/14 anonim válasza:
14-16 ig szerintem de tetszik valaki?(írj privit ha igen)🙂
3/14 anonim válasza:
szélsőséges esetben, ha tényleg szeretitek egymást, és a srác kevesebbnek, te többnek nézel ki, és érettebb is vagy akkor 20
4/14 anonim válasza:
Véleményem szerint maximum 3-4 évvel. Vannak persze kivételes esetek, de szerintem ez még az egészséges korkülönbség közé sorolható.
5/14 A kérdező kommentje:
És 3-4 év kulonbsegnel,persze ha szeretik egymás ,a lánynak nem korai...? A fiu biztos varna ha szeretne de ha a lany is akar mar dolgokat nem gaz ilyen idosen? :D
2016. júl. 31. 22:25
6/14 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy egy 14 éves lányhoz, maximum 17. :)
7/14 anonim válasza:
A Te korodban a veled egykorú a normális. Max. 1 évet mondok... De nyilván ilyen 18 körüli már gyanús, hogy nem azért kellesz neki...
8/14 anonim válasza:
mi felénk rengeteg 14 éves lánynak van 25-35 éves pasija
9/14 anonim válasza:
legalábbis ilyen pletykák keringenek, hogy igaz-e az más kérdés :)
10/14 anonim válasza:
Szerintem hozzád(14éves lányhoz)max.16 éves pasi.De lehet hogy csak 15.Sőt lehet hogy az jobb is.Nem vagy fiatal sak sok dologgal várnod kell még.🙂A csókkal is lehet.Mondjuk én nagyon nem szeretnék első csókot meg ilyenek.(a közeljövőben nem)Szerintem egy 14-15 éves fiú lenne jó.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!