Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha megismerek egy lányt,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megismerek egy lányt, akinek épp van barátja, akkor mire "szabad lesz", teljesen bebarátzónáz és nem lesz esélyem nála?

Figyelt kérdés
Vagy az ismeretség ellenére nem feltétlen tesz a barátzónába?

2016. júl. 20. 04:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha barátja van,nyilván barátzónába kerülsz. Értelmes lány nem kezd ki más pasikkal míg barátja van.
2016. júl. 20. 09:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Így megy ez valahogy. A barátzónából nehéz kijutni, persze nem lehetetlen. A lányon is múlik.
2016. júl. 20. 09:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy mivel barátja van, és így ismerem meg, törvényszerű, hogy nem érez majd irántam vonzalmat majd akkor sem, ha megint egyedül álló lesz?
2016. júl. 20. 11:49
 4/5 anonim ***** válasza:
A csajon múlik, mint írtam is korábban. Van amelyik képes rá, van amelyik nem ha megszakadsz se.
2016. júl. 20. 12:25
 5/5 anonim válasza:
Voltam ugyanilyen szituba.sajnos en voltam a lany.Szulinapi buliba talalkoztam a harmadik fellel,eppen zuros volt a dolog baratom es koztem. A draga harmadik eszrevette,a baratom nem. Nem kerult baratzonaba,rogton tudtam hogy o tobb.
2016. júl. 20. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!