Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy ha megismerek egy szep lanyt akkor annyira ragaszkodom hozza mintha hozzam nott volna?
Figyelt kérdés
Pl: Nemreg megismertem egy lanyt es akar hajnalig fent ulok hogy beszelgessek vele.
Igaz idegen nyelv miatt nekem.rohadt nehez a kommunikacio.
(Ez az erzes szerintem a szerelem)
De a ti velemenyetekre is kivancsi vagyok
2015. aug. 5. 08:11
1/4 anonim válasza:
én is ilyen vagyok
túl hamar beleszeretsz valakibe ez ellen nem nagyon tudsz mit csinálni:/ csak annyit hogy szerezz egy csajt és minden jó lesz:D
2/4 anonim válasza:
A kérdésben ott rejlik a válasz. Megismersz egyet. Ha sok szép lányt ismernél, akikkel bármikor tudsz beszélgetni, akkor kevésbé értékelnéd őket.
3/4 anonim válasza:
Ez nem szerelem. Nézz utána egy kicsit a pszichológiának. A túlzott ragaszkodás hátterében általában a szeretetéhség van. Nem kaptál otthon eleget, magadat sem tiszteled eléggé, ezért ragaszkodsz más szeretetéhez, megbecsüléséhez annyira. Fejleszd kicsit az érzelmi intelligenciádat különben a kapcsolataid rá fognak menni, mivel ilyenkor nem társat keres az ember, hanem kompenzációs eszközt.
4/4 A kérdező kommentje:
Az utolso valaszoloval valahogy nem ertek egyet. Vagyis nem fogadom el mert nagyok sok szeretetet kaptam.otthon es kapok most is folyamatosan :)
De azert utanna nezek amiket mondtal!
Koszonom az eddig erkezett valaszokat.
De meg johetnek :)
2015. aug. 5. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!