Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, nem becsül meg, viszont én nagyon ragaszkodom hozzá, mit tegyek?
A barátommal már 7hónapja vagyunk együtt. Az elején még tényleg minden oké volt, de az elmúlt 3hónapban.. mindenen megsértődik és engem hibáztat. Egyre többet sírok miatta, legszívesebben szakítanék vele, de annyira szeretem. Évek óta ismerjük egymást, tényleg mindent elmondhatok neki, viszont ha felhozom ezt a témát, akkor csak veszekedés lesz belőle, a fejemhez vágja, hogy mennyire borzalmasan viselkedek. De úgy érzem, hogy nekünk tényleg együtt kell lennünk, én nem tudok nélküle lenni. Problémás a családi hátterem, szinte ő a családom. Soha senkiben nem tudnék annyira vakon megbízni, mint ahogy benne, úgy érzem, hogy "kinyílt a csipánk"... ez átmehet? vagy ilyenkor mit csináljak? Szakítanom kellene vele? Ő mindig azt hajtogatja, hogy a lényeg, hogy szeretjük egymást, de úgy érzem, nem vagyok az a nő, akiért megőrül, akinek lesi minden vágyát.
17L
Nézd, mi az exemmel ugyan így voltunk kb másfél évvel ezelőtt, én ezután beleszerettem egy másik lányba, mert egyszerűen nem találtam meg az exemben azt, amire vágytam, de inkább megtartottam ezt magamnak, gondolván, hogy nem adom fel az ismertet az ismeretlenért. Ekkor már 3 éve együtt voltunk. Felesleges volt, nem érte meg.. egy ilyen kapcsolat, ha nem tudtok hamar javítani rajta, és megváltozni (az emberek nem szoktak megváltozni), akkor hamar tönkre fog menni. Lehet te találsz valakit, vagy ő, akivel jobban működhetne, még fiatalok vagytok ahhoz, hogy lekössétek magatokat. Ismered a közmondást, hogy miből nem lehet várat építeni, hát vagy cseréljetek az alapanyagon, vagy ne próbálkozzatok, mert csak egymás idejét húzzátok.
Csalódott 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!