Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nehéz manapság olyan fiút...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz manapság olyan fiút találni, aki tényleg szeret? És akit viszont szerethetsz, meg tudod, hogy megbízhatsz benne? 18/l

Figyelt kérdés

Nekem egyre jobban elmegy a kedvem az ismerkedéstől,90% csak "arra" megy...Nem bulikban ismerkedem,tudom hogy ott eléggé felejtős. Persze volt már 2 ilyen barátom,velük más ok miatt lett vége,szóval tudom,hogy nem reménytelen a dolog:D

De nektek mi a véleményetek,tapasztalatotok erről?:)(privát üzenetet nem kérek)

2015. máj. 16. 23:26
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
mert manapság már nincs nagyon komoly kapcsolat csak mindenki sexelni akar és kalap kabát de azért ne add fel hát ha találsz rendes srácot
2015. máj. 16. 23:29
 2/41 anonim válasza:
0%
Ha nem kérsz akkor itt írok, nem tudom mennyire nehéz, de hátha én vagyok az, jelképezve hozzá állásomat a dolgokhoz, nem írok privátot várok, hátha tetszett a jelképes első jelem és rámírsz és talán egymásnak lettünk teremtve, ha nem és még is egymásnak lettünk teremtve a sors később összehoz. :)
2015. máj. 16. 23:30
 3/41 anonim válasza:
Nem nehéz egyáltalán,csak nem a legjóképűbbek között kell keresni,akik bármit megtehetnek...
2015. máj. 16. 23:33
 4/41 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a normális emberek nem találják meg egymást, mert nem tudjuk, hol keressük.. (ez a buli dolog felejtős szerintem, az utcán meg csak nem szólongatok meg embereket.) Nekünk is kellenek a hozzátok hasonló lányok, és szerintem érdemes azért nem feladni, és kutakodni.. mert ha 100 sikertelen után találunk magunknak valakit, akivel érdemes tervezni, akkor is megérte szerintem. :)

F/20

2015. máj. 16. 23:34
 5/41 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem az a nehéz manapság az ismerkedésben, hogy nincs olyan épeszű szituáció(bulikon kívül), ahol egy fiú normálisan oda tud menni egy lányhoz beszélgetni. Az utcán mondjuk? Nem lehet, mindenki siet valahova. Egy kávézóban? Nem egyedül van, nem kéne zavarni. Buszon? A "szia te is ezzel a busszal utazol" szöveg nem bejövős.

Plusz még nuku önbizalom, ott a veszély, hogy hülyét csinálunk magunkból stb..bonyolult társadalmi probléma ez :D

2015. máj. 16. 23:34
 6/41 anonim ***** válasza:
86%
Ne az adoniszok közt keresd. Aki a külsejével könnyedén képes nőt szerezni magának, az az esetek 99%-ban nem fog hangsúlyt fektetni a belső értékekre, mert nincs rá szüksége. Mondanám, hogy keress olyat, aki "sérült" lelkileg, de tudom, ez nőként megalázó, meg a férfi hódítson, stb, stb. de gyönyörű dolgokat lehetne kihozni elsőre elesettnek tűnő emberekből...
2015. máj. 16. 23:39
 7/41 A kérdező kommentje:
Igazatok van amúgy! Én pl.szemeztem egy sráccal nemrég,szimpatikus volt,és tökre sajnáltam hogy nem jött oda...:D Kár hogy a fiúk nem mernek kezdeményezni,bár sokan mondták,hogy sok lány elég bunkó ha pl.utcán leszólítják....
2015. máj. 16. 23:40
 8/41 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem a "plakátfiúkra" megyek,tökéletes kigyúrt testtel (bár szeressen sportolni,mert én is az aktív időtöltést szeretem) ,meg a kimondott menőcsávók sem jönnek be...Nehéz dolog az biztos:(
2015. máj. 16. 23:42
 9/41 anonim válasza:
Pont ugyan ez a helyzet a lányokkal is.
2015. máj. 16. 23:47
 10/41 anonim ***** válasza:

Barcsak nekem is azt várná valaki hogy szólítsam meg... :/ Még ha nem is merem... Jol esne a tudat hogy valakinek én is tetszem...

Es kerdezo... En nem csak azert felek megszólitani lanyokat mert bunkon utasitanak vissza... (bár en olyanokat nem is nezek) hanem mert tudom hogy semmi eselyem nala es beszelgetni se tudok mirol... 16/f

2015. máj. 16. 23:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!