Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nehéz manapság olyan fiút...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz manapság olyan fiút találni, aki tényleg szeret? És akit viszont szerethetsz, meg tudod, hogy megbízhatsz benne? 18/l

Figyelt kérdés

Nekem egyre jobban elmegy a kedvem az ismerkedéstől,90% csak "arra" megy...Nem bulikban ismerkedem,tudom hogy ott eléggé felejtős. Persze volt már 2 ilyen barátom,velük más ok miatt lett vége,szóval tudom,hogy nem reménytelen a dolog:D

De nektek mi a véleményetek,tapasztalatotok erről?:)(privát üzenetet nem kérek)

2015. máj. 16. 23:26
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez a másik. Ez a mai modern társadalom baromsága, hogy úú milyen jól el kell tudni beszélgetni egymással, mert csak akkor működhet jól egy kapcsolat. Szerintem a közös programok sokkal fontosabbak lennének. nem kell mindig beszélgetni.. Főleg hogy az első pár percben elég nagy a nyomás rajtunk, hogy ne "csesszünk el" semmit.. mert ez általában így van, minél jobban figyelsz, annál bénábbakat fogsz mondani..
2015. máj. 16. 23:54
 12/41 opened paradise ***** válasza:

Pfu,szemeztél vele??? Ez aztán a jel...

Ha annyira szimpi volt,akkor miért nem kezdeményeztél te?

És lányban ugyanilyen nehéz ilyet találni...

2015. máj. 17. 00:02
 13/41 A kérdező kommentje:
Sajna,lehet én vagyok régimódi,de egy fiú igenis kezdeményezzen,ha akar valamit.
2015. máj. 17. 00:09
 14/41 anonim ***** válasza:
Hát oké, csak sok esetben úgy vagyunk vele, hogy nem éri meg az egész, mert jó eséllyel vagy hülyét csinálunk magunkból, vagy akkor is elutasít, ha nem :\. Biztosra nem lehet menni, és az a baj, hogy elég valószínű, hogy az első néhány ilyen "próbálkozás" kudarccal zárul, ami rendesen meg tudja csonkítani az ember önbizalmát. Akkor meg igen a lányon igenis lehessen látni, hogy lehet vele kezdeni, nyitott a közeledésre stb. Kettőn áll a vásár :)
2015. máj. 17. 00:13
 15/41 anonim ***** válasza:
69%
Ugyanmár, annyira sz@r szöveg. Mennyibe telne neked, ha ráköszönnél vagy felvetnél valami tök általános témát? Megszakadnátok ti lányok, ugye? Inkább mondjátok, hogy kényelmesebb így, vagy hogy lusták vagytok, de ez a "férfi kezdeményezzen" annyira elavult...
2015. máj. 17. 00:14
 16/41 anonim ***** válasza:
"Ha szeretnél vele együtt szórakozni akkor tedd meg a lépést, ha nem teszed meg nem lesz szórakozás együtt."
2015. máj. 17. 00:19
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
#15 Én nem vagyok ennek a nagy egyenlősdinek a híve. Szerintem nem véletlenül alakultak ki az évmilliók során férfi és női szerepek a természetben.. ez működik. Csak sok lány meg úgy van vele, hogy na igen, ilyenkor ő régimódi, de ha arról lenne szó, hogy meg kell főzni egy vacsit, vagy esetleg kedveskedni a párjának bármi ilyesmivel, akkor nagy egyenlőség van.. Meg úgy tudnak viselkedni egymással az emberek - ezt általánosságban, nem csak a lányok velünk - hogy az szörnyű, sokakban nincs meg semmi tisztelet a másik iránt. Ebből is valamivel jobb volt a régi "rendszer". Meg akkor még értékelték a lányok, ha udvarolnak nekik, nem kinevettek, ha virágot veszel nekik. Volt már erre is példa, egyik ismerősömnél. Szóval ja.. nehéz ügy. :D
2015. máj. 17. 00:20
 18/41 piriiiii ***** válasza:

Nem, olyat, aki tényleg szeret, olyat nem nehéz.

Viszont attól még, hogy ő engem szeret, nem biztos, hogy én is fogom őt. Márpedig azért ez is számít. De számít az értelem is, a gondolatok...

2015. máj. 17. 00:20
 19/41 anonim ***** válasza:
72%

Egyáltalán nem "elavult" , egyet értek a kérdezővel, a fiúk kezdeményezzenek! Milyen már az h a fiú nem mer és a lánynak kell megtenni a lépést...

(18/F)

2015. máj. 17. 00:23
 20/41 A kérdező kommentje:

Persze,az egyértelmű hogy a lány jelezze azért,hogy kedveli a fiút:D Én sem arra gondolok,hogy egy "jégcsapot" tessék megszólítani!

Pedig ha udvarol egy srác az jó dolog:) Nem kell nagy dolgokra gondolni,szál virág,ilyesmi..Nem értem miért van ezzel sokaknak baja.:)

2015. máj. 17. 00:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!