Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz manapság olyan fiút találni, aki tényleg szeret? És akit viszont szerethetsz, meg tudod, hogy megbízhatsz benne? 18/l
Nekem egyre jobban elmegy a kedvem az ismerkedéstől,90% csak "arra" megy...Nem bulikban ismerkedem,tudom hogy ott eléggé felejtős. Persze volt már 2 ilyen barátom,velük más ok miatt lett vége,szóval tudom,hogy nem reménytelen a dolog:D
De nektek mi a véleményetek,tapasztalatotok erről?:)(privát üzenetet nem kérek)
Nem, nem mondtam, hogy ismerlek, azt mondtam, hogy ismerem az embertípusodat...
Mint az előbbi példából okulva te is láthatod, hogy nem csak én, hanem te is kiforgatod az emberek szavait...
Jogom van akkor aludni, amikor akarok, nem pedig akkor amikor egy anonym p*csa, aki azért sír, hogy nem talál olyan srácot, aki szereti Ő Primitívségét... :)
Szerinted egy buliban, piásan leszólítani egy csajt önbizalom függvénye? Ja és képzelem...
A szövegértésnek mértéke van, nem pedig csupán van, vagy nincs, de ettől most eltekintek. Pontosan hol is írtad le, hogy nem szeretsz? Mert addig oké, hogy nem szoktál...
#31-nek... Nem vagyok dühös az életre, miért is lennék? Mert meg tudok oldani fejben egy lineáris egyenletet? Ez már rég nem érzelmi alapon megy... xD Csak szeretek vitázni.
Pontosan mivel is sértettem meg (az egysejtűs részt kivéve)? Mert az oké hogy Te nyilvánvalóan kijelentetted, hogy velem valami nincsen rendben. Nem sértődtem meg, jól vagyok, megvagyok. Én is tökéletesen megértettem amit mondani akart, viszont nem a kérdezővel volt a bajom, nem a világgal "kedves" #31, hanem a korlátoltakkal, ennyi. Egyébként meg az életkorom miatti lekezelő hangnemet is tökéletesen megértettem, bár tudtommal egy vitában nem személyeskedünk, biztosan levelezőn lettél gyereknevelve, ha már személyeskedünk és oltugatjuk egymást. Egyébként már most kamatoztatom a "különleges" inteligenciámat... Miért is vagyok őrült? Abban viszont igazad van, hogy ne legyek pszichomókus, azok úgyis egy idő után megőrülnek... (És akkor kétszeresen lennék őrült, ugye?) Egyébként meg ha nem lettek volna azok az "őrült és antiszociális tudósok, akik legjobban előrevitték a tudományt", akkor Te és Én most nem kommunikálnánk, nem lenne pszichológia(ugye, hogy Freud is milyen antiszociális volt?), még mindig azt hinnénk, hogy a Föld lapos, Edison nem találta volna fel a villanykörtét, Beethoven nem írja meg a IX. szimfóniát. Még mindig szenet égetnénk el az elektromossághoz, ha egyáltalán feltalálták volna azt. Szépen meghalt volna egy csomó ember gyermekágyi lázban.
Tehát akkor holnaptól nem használsz áramot, fertőtlenítést, nem hallgatsz zenét, nem használsz vezetékes vízet?
én 17 évesen találtam meg szerintem az igazit. a kérdésben leírt dolgok illenek rá, tényleg szeret és megbízhatok benne teljesen. azóta már 20 leszek, még sosem kellett benne csalódnom, igazi lelkitársak vagyunk.
persze kívülállóknak az ilyesmit nem lehet elmondani, hiszen úgysem hiszik el stb.
csak annyit tanácsolok, hogy ne add fel. én rengeteget randiztam már előtte, már kezdtem feladni amikor jött ő <3
és ne állj le olyannal aki nem fog meg igazán, vagy tipikus rosszfiú, csalta az előző barátnőit stb:S abból nem sok jó sül ki
Te nem vitázni szeretsz hanem kötözködni, és én is a falra tudnék mászni az ilyen passzív-agresszív hangnemű emberektől. Ide jössz osztod az észt olyan dolgokról, amelyekben saját bevallásod szerint sem vagy jó (szociális kapcsolatok stb..). Pontosan mivel is sértetted meg? Hát ha nem érzed, hogy milyen hangnemben írtad meg a kommentedet, akkor mindegy is.. de hát megint itt járunk.. metakommunikáció, meg minden. Azt hiszed attól lesz érzelmi töltete a szavaidnak, ha teletűzködöd stílustalan jelzőkkel (így rohadt úgy rohadt), idézőjelekkel meg ezzel a majomkodásnak beillő "OMFG"-zéssel?
Lineáris egyenletet meg tudsz oldani (fejben).. nagy sztár lehetsz. :D És pontosan milyen korlátokkal van bajod? Hogy oda kell menni egy lányhoz, és meg kell próbálnod vele valamiféle emberi kapcsolatot kiépíteni, és még akkor sem biztos, hogy tetszel neki / össze jönne veled? Ja, kár hogy nem a kőkorban vagyunk.. mennyivel egyszerűbb lenne fejbe vágni őket egy bunkósbottal aztán hazavinni.. Szerintem sem kellenek a korlátok. :D
Miért jegyeztem meg az életkorodat? Mert úgy osztod itt az észt, mintha megéltél volna két világháborút.. Ha 10 éves korod óra próbálsz csajozni, stb akkor is az 4 év.. Képzelem, mennyi sok negatív hatás ért ebben az időintervallumban. Persze lehet, hogy ennyi idős fejjel úgy érzed, de majd egy 5-6 év múlva már talán rá jössz, mennyi mindent ki kell bírnunk. És, ha nem vetted észre, ezt aki viszi előre a tudományt dolgot pozitívumként írtam. De látszik, hogy nem érted, hiszen még ebbe is belekötöttél.
#27, én nem állok le veled vitázni, csak annyit mondok, olvasd vissza pár év múlva magad...
(De azért ezen a lineáris egyenleten hadd röhögjek már. Próbáltál valami nagyot mondani, de ezzel csak annyit mondtá, hogy a 4 alapműveletet tudod használni fejben, ez meg kb. olyan értékű, hogy tudsz írni, olvasni :D. Majd akkor szólj ha diff. egyenleteket oldassz meg. FEJBEN! ;))
33# vagyok. még annyi, hogy mivel szingli vagy, bátran randizz, ismerkedj. ezzel nem azt értem hogy kavarj is mindegyikkel, hanem csak hogy adj esélyt azoknak akiknek bejössz, meg akarnak ismerni.
ha valaki neked tetszik, akkor pedig ne félj kezdeményezni. most ezzel nem azt mondom hogy te smárold le először, hanem hogy ne szégyelld ha beszélgetést indítasz vele, vagy esetleg elhívod valahova. főleg a félénkebb fiúnál/tapaszolatlanaknál.
és a nagy számok törvénye miatt úgyis lesz olyan akivel azonosak a céljaitok/érdeklődésetek stb..
néhány kommentelő meg nem tudom miért ide jár veszekedni és leadni a napi feszültséget. egy egyszerű kérdés hangzott el.
32-es te nem szar*zol hallod! :D
Érdekes emberke lehetsz, jó lenne megismerni. :)
Az jobb lett volna, ha azt írom, hogy igen, nagyon nehéz és vigyázz, mert tényleg a nagyrészük csak meg akar fektetni?
És ha ehhez szociálisan elmaradottnak kell lennem, hát tessék... Amúgy meg pont a minap rondított bele egy 18 éves, apuci pici fia, aki R8-cal jár a lebeszélt randimba... Úgyhogy te nem lett lettél volna felbaszva azokra a csajokra, akik normális srácokért sírnak, közben meg meglát egy cukifiút és...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!