Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha exemmel majdnem összejöttünk pár hónappal ezelőtt, s most is ragaszkodom hozzá, viszont mással járok?
Nem azt mondom, hogy nem szeretem, akivel együtt vagyok, mert szeretem! Csakhogy van itt egy olyan gubanc, hogy exemmel jóval több közös témám van, mint a fiúmmal. Ezt nagyon furcsállom.
Emellett exemmel többször is voltam már olyan szituációban, amikor másik váltig állították, hogy ismét összejövünk. Ebből persze nem lett semmi, szerintem nem is lesz, mivel nekem barátként fontosabb.
Csakhogy az exem néha nagyon összezavar, mivel a napokban elkezdett felhozni azokat az emlékeket, fantáziálgatásokat és szituációkat, amik még az összejövésünk előtt voltak terítéken!
Két helyen javítanám, amit írtam:
".. amikor mások váltig állították, hogy ismét összejövünk."
és...
".. a napokban elkezdte felhozni.. "
Bocsi, hogy elgépeltem, csak siettem :$
Nem tudom, hogy szeretem-e, mert igen, tényleg nagyon ragaszkodom hozzá és szarul esik, ha mással látom. A fiúmmal pedig jól elhülyülünk, elbeszélgetünk, bár nincs olyan sok közös bennünk. Lehet, mert a stílusunk valamennyiben különbözik, nem tudom, miért van ez így.
Voltak nagyon jó pillanatim mindkettejükkel, de hát na~! Exemmel mégis több. Sokszor voltam nála a szakításunk után és nem egyszer megölelt, pl. amikor vásárolni kísértem és aztán megköszönte. De sokszor össze is vesztünk, aminek voltaképpen én voltam mindig az okozója, mert én lettem hisztis - és mostanra szégyenlem, de ezt valahogy mindig rajta vezettem le.
Meg kell szerintem említenem, bár nem tudom, mennyire fontos, de mostani fiúm punk, exem pedig emo és én is az utóbbi vagyok.
Lehet, hogy ez az oka annak, hogy ragaszkodom hozzá és az, hogy emoként több közös témánk adódik?
Végül is az emok inkább érzékenyek, a punkok pedig lázadók! És én inkább érzékeny vagyok, mintsem lázadó~
Huh... Bocsi, hogy ennyit írtam ^^" XDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!