Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak? A többi lent.17/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A többi lent.17/L

Figyelt kérdés
Már egy ideje nézegettem egy srácot a suliba. Nagyon helyes , viszont csöndesnek tűnik. Facen bejelöltem , vissza is jelölt. Nagyon szimpatikus . Nem merek kezdeményezni , mert eddig még sose volt barátom és ha próbálkoztam is mindig ugyan az lett a vége . Szeretném megismerni , de félek hogy megint az lesz mint eddig . Ő egyel idősebb mint én

2016. okt. 6. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nagyon visszahúzódó, akkor mindenképpen neked kell kezdeményezned. Próbálj úgy beszélni vele, hogy neked megnyíljon. Akkor majd megbízik benned, lesz egy jó pontod.
2016. okt. 6. 21:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Picit félek hogy elutasít
2016. okt. 6. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Szeretemaz ilyen kerdeseket, ilyen helyzetre mindig csak egy megoldas van hogy kezdemenyezel.
2016. okt. 6. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Kezdeményez te, nincs abban semmi, úgy egyszerűb:D

szerintem nem utasítana vissza mert gondolj bele hogy vissza húzódó tehát nincs vagy lehet hogy van lány barátai és ha te beszélgetnél vele akkor nem utasítana vissza szeritem :D

17F

2016. okt. 6. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Szard le ha visszautasít. Gondolom még nem utasítottak sokan vissza, először szar lesz meg minden. Egy idő után már szó szerint nevetni fogsz rajta amikor visszautasítanak, főleg akkor amikor tényleg nem érted h miért, mert jól nézel ki. xD agyfsz... xd Na de szurkolok hajrá... :D Ha félénk és még nem volt senkije és bejössz neki sztem benne lesz a dologban...
2016. okt. 6. 21:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!