Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátomnak, hogy megcsaltam?
Szerintem legyél egyenes és mondd el neki.
Egy kapcsolat alapja az őszinteség, ha ez nem megy, akkor kuka az egész, ígyis-úgyis vége lesz, csak az időpont más.
Igen, mond el neki.
Ne kínozd tovább sem őt, sem magadat.
Akkor mondd el, ha valójában látod, hogy amegcsalás azért történt, merta ti kapcsolatotok nincs már rendbben például unalmas és az egyetem izgi, izgi volt az új srác stb., és meg akarod menteni ezt a kapcsolatot. Utána nagyon nehéz lesz a bizalmát visszaszerezni, és lesz sok ideig veszekedés, féltékenykedés stb. Kérdés ez neked kell-e, azaz kell e a barátod és valóban szereted-e?
ha nem, dde még nem akarod elhagyni, akkor nehogy elmondd neki, ha azonban megismmétlődik az eset, akkor szépen szakíts vele, szádon lakattal és utána élheted az új bulizós, fiúzós egyetemista életed.
Vagy már most szakítasz vele, és feldolgozod nélküle az egyéjszakás kilengésedet és utána keresel új kapcsolatot, ahol valóban szerelmes vagy és nem csalod meg a másikat.
Csak lelkiismereti megkönnyebbülés miatt ne mondd el, mert azzal őt bántod meg. (de ez csak abban az esetben igaz, ha valóban csak tök részegen magadról nem tudva az erotika miatt kötöttél ki más ágyában...és azzal a személlyel előtte nem volt flört, nem csoporttárs, nem kollégiumi haver stb., mert ha igen, akkor a jelenlegi kapcsolatod már halott, ugyanis jó párkapcsolatba nem tud bejönni egyéjszakás se...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!